Lepeza - Scaevola aemula |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Ketty
Nedavno posijan Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 01:34 |
dal netko zna nešto o toj biljci?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Scaevola aemula - navodno voli
dohranjivanje gnojivom za petunije (dakle željezo), a može prezimiti zimi nutra, te
opstati par godina, a jako se teško razmnožava iz reznica - tu sam
informaciju dobila ove godine od prodavača koji mi ju je prodao.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još ju zovu i lepeza, evo slike s neta
Uploaded with ImageShack.us Ja sam ju kupila u visećoj tegli i tako ju i držim sad, zalijevam svaki dan, već mi cvjeta 2 mjeseca neprestano. |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
Ketty
Nedavno posijan Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je krasna!
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, ha, ti prodavaci! Razmnozava se tako lagano da samo bocnes grancicu i za nekoliko dana ona nastavi rasti. Ja sam odusevljena sa ovom biljcicom, cvate od treceg mjeseca neprestano, kisa plavih cvjetica, ne prihranjujem nista, tu i tamo malo pinciram. Jedan od najboljih za ljubtelje "plavoga".
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan cvijet, kupila sam sadnicu na proljeće, cvate još uvijek.
Pokušala sam zabosti grančicu i primila se je, samo meni su rekli da je jednogodišnja |
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam zeznula i prihranila svoju gnojivom za cvjetnice - nakon toga je počela venuti, ali sam pobockala grančice i nadam se da bu se nešto primilo.
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prema slici bi rekla da je to stojeća biljka ili??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, padajuća, imala sam ju u visećoj tegli.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova koju ja imam nije jednogodisnja vec trajnica. Medjutim, vidjela sam i neke hibride sa duplim cvjetovima, za njih ne znam.
|
|
OPG 159365
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pcelice, tvoja je drugacija nego moja. Prvo boja, moja je plavo ljubicasta, tvoja izgleda ide na roza. I drugo, tvoja je to sto ja zovem duplom, ima cijelu ruzicu tih cvjetica na jednom mjestu,moja ima sve cvjetic do cvjetica, jedan ispod drugog. Mislim da taj neuredni look mozes ublaziti ako je povremeno pinciras, iako je i tako lijepa.
|
|
OPG 159365
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da tu plavo ljubičastu sam vidila kod hoye, i meni je ta lipša...jučer sam dvije grančice otkinula i zabola u zemlju e baš me zanima hoće li se primiti
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja, cvate cijelo ljeto
meni su grančice pustile žile, ali hoće li preživiti zimu? |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja 3 pelcerića nisu izdržala dok sam bila na godišnjem. Pokušat ću ponovo.
OTOK, predivna ti je!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok prekrasna ti je, ja ću je na proljeće probat nabaviti i kombinirati s žutim bidensom, mislim da bi još više došla do izražaja njena lipota...
|
|
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelica ova tvoja je baš super, na proljeće ću i ja probat to nabaviti, malo za promjenu
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je ova bila super i neću biti zadovoljna dok moja ne bude takva:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja raskoš!
|
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, tu vrstu ja imam, ali nije ni priblizno tako raskosna. Mislim da je to dvogodisnja, trogodisnja. Jednogodisnje su otprilike jedna trecina te ljepotice.
|
|
OPG 159365
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |