Selaginella |
Odgovori |
Korisnik | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Prosinac 2007 u 19:57 |
Unazad tri mjeseca moj novi stanovnik.
Za sada dobro napreduje. Ovo je krasna mahovinasta biljka, koja voli vlagu (redovito zalijevanje i prskanje). Voli umjereno svijetlo,sjenu.
..pa možda se i vama svidi..
|
|
začin mora teći
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da nam se sviđa.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ju jednom davno i uginula mi je(vjerojatno je nisam prskala i dovoljno zaljevala) Ova tvoja je krasna,Bubice
|
|
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je!!! Mala džunglica
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JAKO LIJEPA JE
|
|
AB100
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubice nisam imala selaginellu ...prekrasna je...preneseš nam svoja iskustva
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se sviđa,kod nekog sam ju vidjela ali ne mogu se sjetit kod koga!
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
bija
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je predivna i simpaticna....
Dali moze uspjeti i vani???
i da li ima mozda kakvi cvijet??
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Selaginele ili na hrvatski Crvotočine ,skupina je biljaka između mahovina i paparati tako da nema cvijeta,Postoje i vrste koje su kod nas samonikle ali su rijetke i uglavnom se javljaju na sjenovitim i vlažnim mjestima.....ove po tegovinama uglavnom su iz tropskih šuma pa ne podnose niže temperature
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam ovu biljku na poklon, pa me zanimaju vasa iskustva i sugestije. Toliko je lijepa da sam se odusevila, jos je ljepsa nego ova sa prethodne slike. Nadam se da cu joj pogoditi uslove dok se ne javi neko sa predlozima i iskustvom, jer vidim da je tema zamrla. Inace, vrlo ju je lako pomijesati sa kucnom srecom, bas lice.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suvise teska za uzgoj, propala mi je u roku mjesec i po. Osusila se. Uz najbolju mogucu njegu, iako su informacije na internetu vrrrrlo siromasne, bas sam vodila racuna i nista. Ona je nevjerovatno lijepa mahovinica, ali zahtjevna za uzgoj i trazi pretjerano vlazno podrucje, visoku temperaturu, nikako i nikada ne moze uspjeti u kuci a napolju kod nas da ne govorim. Sad mi je jasno zasto nije popularna.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |