andjeli |
Odgovori |
Korisnik | |
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 13:06 |
Moji andjeli koje ja sve od reda zovem andjelko skupljam ih 5 godina di god odem moram donit bar jednoga,i tako dan po dan godina po godina sad vec svi znaju sta ce mi donit za rodjendan naravno osim cvica heehe...ovo sam uspila polovat samo dio ja vise i neznam di mi se sve skrivaju... u autu...pitarima... cak i na pidjami Ma ja mislim da sam zapela za trubice samo zato sto se zovu Anjeoske
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja isto volim andele,no nazalost nemam ni jednog za razliku od moje sestre koja ih ima nekoliko. meni sestra ima onakvog u plavoj haljinici sa knjigom,imala sam ja jednog sličnog ali je otisao kao poklon sestrinoj učiteljici
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnooooooooooooo!!!!!!!!!
moj najdraži motiv su anđeli tako da sam stvarno uživala gledajući ove slike!!! |
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj super su ti. Ija isto skupljam anđele i imam ih gdje se god okrenem i gdje god da idem moram kupiti bar jednog. Super ti je hobi. |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svake godine za Božić radim novu seriju andjela, bilo salveticama na kutijama, bilo moje lutkice od ukrasnih traka i špage, pa slobodno računaj da će ti u kolekciju doletjeti i koji novi, kakvog još nemaš... i bez brige, neću zaboraviti, samo ćeš mi kad dodje vrijeme poslati adresu....a ima ih u decoupage odjeljku jako, jako puno...omiljeni su motiv mnogim curkama A kolekcija ti je fenomenalna, meni osobno najljepši su ovi potpuno bijeli, porculanski....stvarno su izvanvremenski
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |