Molim malu pomoć |
Odgovori |
Korisnik | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 14:53 |
Otvaram ovu temu jer mi je potrebna mala pomoć...Naime imam vrtno jezerce i lani nisam imala u njemu nikakvih biljki..Voljela bih ove godine posaditi nešta u jezerce ali neznam što, a neznam ni dali je to moguće jer je jezerce plastično...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolika je dubina ako je više od 50 cm ...lopoč
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dubina je oko 60-70 cm..
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vodeni zumbul isto je jako lijep
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I to mogu stavit u jezerce iako je plastično??
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možeš bez brige,možda čak i ja složim neko manje u posudi makar.Ak se bojiš komaraca stavi unutra zlatne ribice i riješeno
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala..
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze što je plastično, moje ima najlon samo je veliko...možeš staviti i vodene perunike ja imam žute i one sitne plave..možeš pogledati na mojem vrtu mislim prva stranica...samo nesmiješ pretjerati sa količinom biljaka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |