KRIZANTEME |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dado-mo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Kolovoz 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 14:45 |
Pozdrav, zovem se Dado, završna godina studija agronomije. Temu za diplomski imam: Tehnologija proizvodnje krizantema na otvorenom. Ako imate nekog materijala da mi posaljete na mail :delboy_dadinho@hotmail.com. Unaprijed hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sta te tocno zanima i koje vrste krizantema
|
|
![]() |
|
dado-mo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Kolovoz 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 3 |
zanima me općenito o krizantemama, znaci uzgoj i tehnologija proizvodnje na otvorenom , te ako imate nesto o tržištu, cijeni koštanja i mogucnosti plasmana na tržište!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
hvala !!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |