Problem |
Odgovori |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 09:58 |
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko vidim da su izravno na radiatoru a biljkama ti smeta suhi zrak probaj ih maknuti
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako trunu onda je previše vlage....ako radijator radi onda je presuho ali nebi smjelo truliti....moj savjet ti je da pokupiš ono trulo ili suho pa onaj dio što visi iz tegle skupi i stavi gore na teglicu na zemlju i lagano zali te stavi na umjereno toplo i svijetlo...pustiti će puno žilica i na proljeće ćeš imati bujnu i jako lijepu krunicu...sretno Antune
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radijator ne radi a na prozoru se skupi vlage za hladnih dana a ja ju ne mogu maknut. Hvala vam |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U saksiji imaš nešto bijelo,kao paučina?Il je plijesan il paučina.Zemlja izgleda suha i ispucala a ujedno i loša.Koliko mogu da vidim preko slike to je neka glina?Ako je ono bijelo plijesan znači da je velika vlaga,a ako je paučina moguće je da ima neku bolest,cp.npr...Ja bi ono presadila u bolju zemlju,i pokušala spasiti šta se da spasiti.Nisam neki poznavalac sukulenata i kaktusa,ali znam da oni preko zime idu na zimovanje u hladnije prostorije(oko15 stepeni)i da zimu zimuju sa minimalnom količinom vode-Ja svoje crasule zalijem jednom -dvaput u toku jednog mjeseca(preko zime)Ti kažeš da trunu,znači imaju viška vlage..Ništa,pokušaj spasiti ostatak...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |