Stvaraonica zabave bugiceza5 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Prosinac 2014 u 16:53 |
Dragi moji, otvaram ovu temu potaknuta hladnim jesenjim danima, u očekivanju zime... kad kratko možemo boraviti vani, a dječici (a i odraslima) je dosadno...
Bit će to sveobuhvatne stranice o svemu čime se moja ekipa i ja bavimo u slobodno vrijeme i kako provodimo zajedničko vrijeme. Nadam se da će i vama biti od koristi i da ćete nam navratiti koji put. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Evoooo me!!!!
Izgleda da sam prvi posjetioc tvoje nove stranice.Lijepi ukrasi.samo tako naprijed pozz ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Bravo, stigla ti, drago mi je da se nismo mimoišle! Dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Evo i mene ,da te pozdravim i na ovoj stranici.Vrijedna kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Ma daj Bugice a di si ti na slikama??? Mora da je bilo auper na Nikolinju.....
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Hvala, draga zova! Trudim se.
![]() dea, ja sam mudro slikala.... da ne pokvarim fotke svojom pojavom...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo se vi zabavljate
![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Koja sam ja ljenčina....
![]() Bugice, jučer si me fascinirala brzinom pisanja poruka, danas brzinom pripreme kolača, pa stavljanjem slika i to sve uz djecu, ma ne uz djecu...pored peettteeeerrrrro djece.... Malo je takvih... ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bugica pa to je sve super ! Ma malo , barem malo se moram i ja ugledati na tebe
..... inace me bude pekla savijest da sam i ja lijena ...... ili NinettAchen ? ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bugice, svestrana si!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510... dobrodošla!
![]() moon, raduje me vidjeti te ovdje! ![]() NinettA, draga, nemoj biti stroga prema sebi. ![]() ![]() gute Fee, hvala, veseli me što si tu! ![]() ![]() lucy, puno hvala! Godi mi tvoj lijepi komentar. Hvala! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bravo za male rucice...zlatne male...moji veliki pa kad vidi sjetim se kako su stalno nesto mutili samnom...predivan osjeca...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Hvala, Josipa!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |