amazonska priča |
Odgovori |
Korisnik | |
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Prosinac 2007 u 11:43 |
Ako su vam se ikada drugi smijali zato što komunicirate sa svojim biljkama na različite načine... za utjehu: ima nas takvih "šašavih" i "budalastih" (to su epiteti koje sam neki dan dobila) po čitavom svijetu...green power!
Žena pjeva biljkama i moli se prije nego ih bere... http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=221119265&blogID=332518598 Pretpostavljam da će netko uočiti spominjanje ayahuasce, no nemojte prosuđivati s aspekta zapadne civilizacije. Oni tu biljku koriste u svrhe koje ovdašnja civilizacija ne razumije, podcjenjuje i čak zloupotrebljava (u halucinogene svrhe bez smisla). AKo netko želi saznati više neka pročita knjigu Jeremyja Narbyja: The Cosmic Serpent, DNA and the Origins of Knowledge. Ažurirao oceana - 05 Prosinac 2007 u 11:44 |
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... ma nije to već odavno šašavo...ima jedna fantastična i dosta stara knjiga .... mislim pod naslovom "tajni život biljaka" ...gdje piše i o onim čuvenim starim istraživanjima sa biljkama pomoću detektora laži, kirijanove fotografije i još mnogo toga drugoga..... ako nije naziv očan, javite pa pogledam....imam ju negdje doma u biblijoteki..... al tamo svarno fantastične stvari jako detaljno i dobro obraene.....
...pozdrav nama svima pričalicama!!! |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |