Cvjetni dnevnik |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
sokki ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 17:19 |
Ovdje ću pisati o svojim cvjetićima koje uzgajam.
Stavljat ću poneke slikice kako su narasli i tako dalje . . . Nadam se da će vam se svidjeti! Uživajte . . . |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav, dobrodošlica od mene!
![]() Čekam nastavak ![]() |
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
20.01.2009
Prvo ću napisati kako sam započela sa uzgajanjem: Moj prvi cvijet (neznam koje je vrste, pokušat ću potražiti na netu) sam kupila u Konzumu.Bo je sav nikakav i jadan, (čak mu je netko odrezao vrh) pa sam ga zato i uzela.Tamo u dućanima se uopće ne brinu o cvjeću nego ih puste da istrunu i onda se pitaju zašto nitko neželi kupiti njiovo cvijeće. Kada sam ga odnjela doma, zalila sam ga i stavila u veću teglu jer ono je bila premala teglica za cvijet. Nakon tri do pet tjedana cvijet mi je počeo rasti kao gljiva. ![]() Od ovog prvog cvjetića sam odlučila kupiti još jednog i početi sa uzgajanjem. Drugi cvijet sam kupila danas (isto iz Konzuma) Cvijet je isto katastrofa ![]() One listiće koji u se osušili sam odrezala, a onog malog nisam jer mi ga je bilo žo pa sam ga ostavila. Možda se desi nekakvo čudo. Zalila sam ga i stavila ga na stolić. To je sve što se desilo danas. Vidimo se slijedeći put, a dotada pozdrav! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav i dobrdošla, super si započela svoju svjetnu ispovjest, želim ti mnogo predivnog cvijeća u budućnosti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Dobro nam došla Sokki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dobro došla Sokki. Želim da ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dobro nam došla Sokki samo tako nastavi.Ja sam spasila nekoliko biljaka kada su ih komšinice htjele baciti.Poslijei h nisu mogle prepoznati.Inače nikad i ne pomislim da se nešto neće primiti.Vjerujem da će sve biti u redu i obično i bude.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dobro došla i želim ti puno,puno lijepog i zdravog cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala puno!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobro nam došla Sokki i sretno sa biljkicama.Nadam se da će ti svaka"rast ko gljiva"i da budeš još puno cvijeća spasila. Dobro bi bilo uslikati te biljkice kad ih kupiš i tako pratit njihov rast,ok i mi bi htjeli to pratiti pa ubaci slikicu tu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Soki dobro nam došla.
Drago mi je da se naše cvjetno društvo širi ovakvim dobrim dušama!!!
|
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sada sam ih slikala preko mobitela.
Ovo je moj prvi cvijet: ![]() A ovo je drugi: ![]() Stavljat ću slike uvijek kada će malo narasti. |
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ako netko prepozna ove vrste neka mi javi!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prvo je mislim jedna vrsta crasule, imam i ja takvu, a druga fittonija. Za obje imaš temu u sobnom lisno-dekorativnom bilju
![]() |
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ok, hvala za info!
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |