Cvijeće u Zagrebu |
Odgovori |
Korisnik | |
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 18:37 |
Trebam pomoć. Gdje je u Zagrebu najbolje nabavljati cvijeće? Sadnice, sjemenje.... do sada sam uglavnom šarala po Zrinjevcu, bauhausu i Baumaxu. Što je s tržnicama?
Hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kao i ti koristila Zrinjevac, Bauh i Baum, a od tržnica sam najviše prolazila preko Branimirca, pa...
Ali imaš par rasadnika u Zagrebu, baš sam čula da je jedan od najveći od Zrinjevca na Samoborskoj cesti (kod Jankomira). Nisam nikad bila... A u okolici Zagreba je najveći MBM u Stupniku, biljke su im predivne, zdrave (što mi najvažnije), a izbor je da me zaboli glava kad odem tamo. |
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho, ovo je dragocijena informacija. Znači pravac Stupnik. Već vidim kako mi se dragi lovi za glavu kad se razletim tamo. Hi hi hi
Hvala Andrea!!!
|
|
ira75
Novo sjeme Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve su cijene u MBM-u?
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u okolici Zagreba je najveći MBM u Stupniku
cijene su prihvatljive. Odi poslije Uskrsa, sad možda malo podignu , ali sumnjam. Izbor je velik.
|
|
ines
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izbor je fenomenalan, cijene tak-tak. Otrpilike gdje i drugdje. Prednost je što se tamo stavrno može naći svega
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj bu te vi meni rekli da nas interesiraju cijene - pa kad nam zaboravimo i vlastitu adresu a ne samo da smo odlučili ne kupovati "previše"
|
|
ines
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, Franjice slažem se s tobom. Zato ja uvijek vodim svoju savjest sa sobom (MM) koji me samo mrko pogleda kad se približim limitu
|
|
ines
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sljedeći tjedan se možda zaletim do MBM-a pa vas izvjestim o novostima
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj vikend je popust 10% u MBM-u... "Dani MBM-a" ak niste čuli već!!! Čini mi se da traje do 12.04.
|
|
ines
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uauuu, jedva čekam
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da sam zakasnila???
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |