Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 370> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima pravo shasha - ne slikaju ga dovoljno jer ipak je to biljka njihovog podneblja pa bi se trebale više stavljati .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, ja gledam i ne mogu vjerovati, koliko ti još lijepog cvijeća imaš!!! Sve ti tako lijepo cvjeta, a kod mene se osjeti da dolazi jesen...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uživam gledajuči tvoje slike,ona slika grane bungenvilije i mora je pravo umjetničko djelo
![]() A cikasica ![]() Moj kalistemon je sada pustio nekakve crvenkaste listiće. Da mi bar još jednom procvijeta . |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nato,tako su i lantane zapostavljali.Ma sad kad naši iz sjemenja procvatu(za koju godinu)bude calistemona na forumu.Možda onda i naši dalmatinci stave više slika kalistamona.Njima je to domači,običan cvijet pa su mu prestali posvećivati pažnju koju zaslužuje.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima drage moje
![]() Shasha da li to znači da ću imati pet zlatoglavica ![]() Što se kalistemona tiće i nije on baš neki domaći cvijet. Kod nas su ga prvo posadili oko hotela i stambenih zgrada gdje sam prije živjela, bili su to ogromna stabla koja su uništili, oko hotela ih ima dosta velikih, može narasti ogromno stablo, a tek u posljednje vrijeme se sadi po privatnim vrtovima. Bit će reznica i sjemena, ako mi pokažete ili objasnite kako izgleda sjeme, sada su u cvatu, za jedno mjesec dana, taman kad odu gosti ![]() Proljeće kod mene je tek sad sve živnulo čim je temperatura pala ispod 35. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joj,ne znam koliko ih bude,ma dam ti ih još pa će valjda 5 cvasti
![]() A za kalistemon,ma moram vas malo"kuditi" jer zapostavljate neko cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivno cvijeće!!!
![]() Budleja je predivna, ali baš kao što si napisala stalno treba optrgavati otcvale cvijetove. Otkako to radim svi me podržavaju u tom jer nisu znali da tako dugo može biti lijep. Ja nabavila reznice još 2 boje koje nisam imala, pa bumo videli kak se kaže!!! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma meni je dosta i da jedna procvate ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Andrea tako je s budlejom, ali i s drugim cvijećem, što ga više režeš oni su bujniji i bolje cvatu. Toliko me iznenadila kad je prvu godinu narasla skoro dva metra i uvijek je puna leptira. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
One tri slike s bungicom na nebu....fenomelalne
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bugenvilija predivna,ne mogu joj se nadiviti!
A cikasica odamh iza nje, mada je u tvome vrtu uvijek lijepo prošetati...
|
|
![]() |
|
Hvala SilveK i Željka, kod mene je napokon, nakon tri mjeseca pala kiša, lijepo natopilo, bilo je veliko nevrijeme, na poslu ludnica elektronike otišlo čudesa, svo jutro popravljamo, ali zato je vrt odmah procvao, možda ja umišljam, ali od jučer do danas razlika je očigledna
Malo kamenjara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Budleja ![]() Donji vrt, anemone i gazanije ![]() Gazania ![]() Djetelina ![]() Slak ![]() Lantana ![]() Rudbeckie ![]() Alyssum ![]() Biserak ![]() Ruže ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno tko bi rekao da tako dugo nije bilo kiše, to se po tvojim biljkama ne vidi, meni je tvoj vrt za čistu desetku
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kamenjar je odličan,ima tu svega ljepoga,slike su za 5!
![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
I meni se kamenjar baš sviđa, biljke su se udomaćile, vidi se da im je ok..Jako lijepo
![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da sam neka pjesnička duša napisala bi nešto maštovito i bajkovito, ovako se mogu samo ponavljati - prekrasan kamenjar sa puno raznih biljaka, čisti užitak
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma ovo je fantastično, nije to samo nakon kiše, uvijek je predivno, no ajde recimo da je kiša malo osvježila boje, pa je sve ispalo još ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne slike kamenjara, jako je lijepo..biserak i lantane su
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lantana, oduševljena sam tvojim kamenjarom i općenito komponiranjem kamena, zemlje i bilja. A što je s onim vrtom koji nije tvoj, a ti ga uređuješ, već ga dugo nismo vidjeli, a tako je nekako, ono, divlje uzbudljiv. Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Bromelija stvarno je bilo presuho, iako ja zaljevam svaki dan, ali to nekad nije dosta.
Rose, hvala i skoro te nism prepozanala, ja uvijek prvo pogledam avatar, ovaj ti je poseban ![]() Phoenixx dobro si rekao, baš su se udomačile i same se rasijale, posebno gazanije. E draga Otok mi svoje "pjesništvo" izražavamo cvijećem ![]() Triša živnulo je stvarno, čekali smo ovu kišu već dugo, ma nije mi zbog cvijeća, ali neka je zbog poljoprivrednika, samo malo je prekasno stigla... Stefkaja hvala Retriver Sara da znaš da sam danas cijelo popodne uređivala taj dio ispod mog vrta, on je najviše strado od suše jer njega jednostavno nisam zaljevala svaki dan. Stabla su preživjela, kadulju i timijan sam porezala i oblikovala u kugle i sad će oni krenuti, odrezala sam i perunike, a sad imam namjeru kad porežem santolinu, ružmarin, lavandu i cenerariju, sve to zabosti tamo dolje, bolje da to raste bolje nego trava i naravno još puno suhozida napraviti... |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |