Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:06
ima pravo shasha - ne slikaju ga dovoljno jer ipak je to biljka njihovog podneblja pa bi se trebale više stavljati .....
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 14:40

Lantana, ja gledam i ne mogu vjerovati, koliko ti još lijepog cvijeća imaš!!!

Sve ti tako lijepo cvjeta, a kod mene se osjeti da dolazi jesen...
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 21:32
Uživam gledajuči tvoje slike,ona slika grane bungenvilije i mora je pravo umjetničko djelo .
A cikasica .
Moj kalistemon je sada pustio nekakve crvenkaste listiće. Da mi bar još jednom procvijeta .
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 21:43
Nato,tako su i lantane zapostavljali.Ma sad kad naši iz sjemenja procvatu(za koju godinu)bude calistemona na forumu.Možda onda i naši dalmatinci stave više slika kalistamona.Njima je to domači,običan cvijet pa su mu prestali posvećivati pažnju koju zaslužuje.Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 22:41
Hvala vam svima drage moje smile79
Shasha da li to znači da ću imati  pet zlatoglavica Wink?

Što se kalistemona tiće i nije on baš neki domaći cvijet. Kod nas su ga prvo posadili oko hotela i stambenih zgrada gdje sam prije živjela, bili su to ogromna stabla koja su uništili, oko hotela ih ima dosta velikih, može narasti ogromno stablo, a tek u posljednje vrijeme se sadi po privatnim vrtovima. Bit će reznica i sjemena, ako mi pokažete ili objasnite kako  izgleda sjeme, sada su u cvatu, za jedno mjesec dana, taman kad odu  gosti Wink

Proljeće kod mene je tek sad sve živnulo čim je temperatura pala ispod 35.

život je more
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 21:59
Joj,ne znam  koliko ih bude,ma dam ti ih još pa će valjda 5 cvastiSmile
A za kalistemon,ma moram vas malo"kuditi" jer zapostavljate neko cvijećeLOL
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 22:13
Predivno cvijeće!!! smile141

Budleja je predivna, ali baš kao što si napisala stalno treba optrgavati otcvale cvijetove. Otkako to radim svi me podržavaju u tom jer nisu znali da tako dugo može biti lijep. Ja nabavila reznice još 2 boje koje nisam imala, pa bumo videli kak se kaže!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:17
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Joj,ne znam  koliko ih bude,ma dam ti ih još pa će valjda 5 cvastiSmile
A za kalistemon,ma moram vas malo"kuditi" jer zapostavljate neko cvijećeLOL

Ma meni je dosta i da jedna procvate Wink. Kalistemon ću ubuduće punooo slikati.LOL
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Predivno cvijeće!!! smile141

Budleja je predivna, ali baš kao što si napisala stalno treba optrgavati otcvale cvijetove. Otkako to radim svi me podržavaju u tom jer nisu znali da tako dugo može biti lijep. Ja nabavila reznice još 2 boje koje nisam imala, pa bumo videli kak se kaže!!!

Andrea tako je s budlejom, ali i s drugim cvijećem, što ga više režeš oni su bujniji i bolje cvatu. Toliko me iznenadila kad je prvu godinu narasla skoro dva metra i uvijek je puna leptira.
život je more
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 22:24
One tri slike s bungicom na nebu....fenomelalne smile120
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 07:07
Bugenvilija predivna,ne mogu joj se nadiviti!
A cikasica odamh iza nje, mada je u  tvome vrtu uvijek lijepo prošetati...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 14:36
Hvala SilveK i Željka, kod mene je napokon, nakon tri mjeseca pala kiša, lijepo natopilo, bilo je veliko nevrijeme, na poslu ludnica elektronike otišlo čudesa, svo jutro popravljamo, ali zato je vrt odmah procvao, možda ja umišljam, ali od jučer do danas razlika je očigledna

Malo kamenjara

Budleja

Donji vrt, anemone i gazanije

Gazania

Djetelina

Slak

Lantana

Rudbeckie

Alyssum

Biserak

Ruže

život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 14:47
predivno tko bi rekao da tako dugo nije bilo kiše, to se po tvojim biljkama ne vidi, meni je tvoj vrt za čistu desetku smile120
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 14:52
kamenjar je odličan,ima tu svega ljepoga,slike su za 5!smile120
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 15:06
I meni se kamenjar baš sviđa, biljke su se udomaćile, vidi se da im je ok..Jako lijepo
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 17:29
Da sam neka pjesnička duša napisala bi nešto maštovito i bajkovito, ovako se mogu samo ponavljati - prekrasan kamenjar sa puno raznih biljaka, čisti užitak
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:55
Ma ovo je fantastično, nije to samo nakon kiše, uvijek je predivno, no ajde recimo da je kiša malo osvježila    boje, pa je sve ispalo još ljepše.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 20:55
Prekrasne slike kamenjara, jako je lijepo..biserak i lantane su smile227
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 21:04
Draga Lantana, oduševljena sam tvojim kamenjarom i općenito komponiranjem kamena, zemlje i bilja. A što je s onim vrtom koji nije tvoj, a ti ga uređuješ, već ga dugo nismo vidjeli, a tako je nekako, ono, divlje uzbudljiv. Lijepi pozdravsmile158
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 21:39
Bromelija stvarno je bilo presuho, iako ja zaljevam svaki dan, ali to nekad nije dosta.

Rose, hvala i skoro te nism prepozanala, ja uvijek prvo pogledam avatar, ovaj ti je poseban Clap.

Phoenixx dobro si rekao, baš su se udomačile i same se rasijale, posebno gazanije.

E draga Otok mi svoje "pjesništvo" izražavamo cvijećem Tongue

Triša živnulo je stvarno, čekali smo ovu kišu već dugo, ma nije mi zbog cvijeća, ali neka je zbog poljoprivrednika, samo malo je prekasno stigla...

Stefkaja hvala

Retriver Sara da znaš da sam danas cijelo popodne uređivala taj dio ispod mog vrta, on je najviše strado od suše jer njega jednostavno nisam zaljevala svaki dan. Stabla su preživjela, kadulju i timijan sam porezala i oblikovala u kugle i sad će oni krenuti, odrezala sam i perunike, a sad imam namjeru kad porežem santolinu, ružmarin, lavandu i cenerariju, sve to zabosti tamo dolje, bolje da to raste bolje nego trava i naravno još puno suhozida napraviti...

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,758 sekundi.