OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 374> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cobea je predivna, super si to zabilježila i ispričala...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mene je stvarno oduševila ta cobaea, svaki čas sam je išla gledati u strahu da ću propustiti taj jedini cvijet, mogu samo zamisliti kakva bi to ljepotica bila da je bilo više cvjetova. Ali, danas je procvao još jedan.
A dobila sam još jedan cvijet, piše na njemu - calandiva. Mora da je neka vrsta calanhoe, list je sličan, samo veći, a cvijet je pun, dupli Evo je ![]() ![]() ![]() U istoj tegli posađeno je 5 biljčica, pa je baš raskošna. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Otok, jako mi se sviđa tvoja nova biljčica calandiva, vidjela sam takve (ima ih u raznim bojama) u Kaliji....i baš su interesantne takvog duplog cvijeta - mene podsjećaju na sitne ružice, ali nisam znala naziva do danas...fala ti što si nas prosvijetlila u vezi s tim....reportaža o cobea-i je fantastična, a fantastična je i biljka. Bravo i za tebe i za Lantanu koja ti ju je poslala
![]() ![]() ![]() ![]() ...i znaš kaj....danas sam se i ja malo ponovila....draga Lili68 me počastila krasnom rozom brugmansijom! Moram je dobro čuvati preko zime da bi mi lijepo cvala slijedeće sezone!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma predivna je -a takvo nešto ti i zaslužuješ da imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vrlo lijep poklon..
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uh što volim bilu boju, super je, a i pitar je dobar samo ga nisi cijelog slikala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna biljka, dali ćeš je ostaviti vani, ili spremaš
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, vani je za sada, čini mi se da će se ponašati isto kao calanhoa.
Razmišljala sam da je rasadim (jer tu ima 5 biljčica u istoj vazi), pa malo van, malo unutra, ali bilo mi je žao, jer je baš lijepo složena. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasna biljčica!Moram ja malo razglasiti prijateljima i rodbini: za poklon primam samo biljke!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo mirisnog bilja
kuš, bosiljak i menta ![]() različite vrste kuša ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ružmarin
![]() puzavi ružmarin ![]() lavanda ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Imam tipkovnicu ali više nemam riječi!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je Otok, sve mi se sviđa, kalanhoa je jako lijepa...ali ružmarin i lavanda...osječam njihov predivan miris sve do ovdje
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe je sve prekrasno, cvijetno, nestvarno a za danas sam izdvojila puzavi ružmarin..stvarno je poseban biti ću prezadovoljna ako moj bude samo upola tako lijep
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam isto ove godine popikala par kitica puzavog ružmarina, lako se uhvati, da mi malo pokrije jedan ružni dio zida.
Da li se ovaj šatirani kuš može kuhat za čaj ko i obični ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Neznam Korijenko da li se može kuhati, list ima isti miris. Samo ovi šarenolisni kod mene nisu cvjetali.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ružmarin ti je prekrasan . Ja ga imam negdje oko 2 godine ali moj nije cvijetao nikako
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Baš mi je zamirišao tvoj puzavac-ružmarin! Krasan je tako u cvijetu! Popravio mi ovaj sniježni zagrebački dan!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Da li vi to kadulju zovete kuš, to nisam nikad čula, one šarenolisne su lijepe imam i ja par, ali slabo napreduju i nisu cvjetali. Puzavi ruzmarin je super za pokrivanje padina.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Prekrasnog ruzmarina... E bas bi voljela takav imati,a nisam znala da cvijeta..preljep je
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |