Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 203> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo djevojačko oko je stvarno lijepo, neka si ga raširila, zaslužuje to! A i moram reći - nova garnitura je mrak!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Boh curke, ma znala san ja da će vas puno doć na virtualnu"popodnevnu kavicu"... valjda je bilo dosta stolica...... Posebno ću pozdraviti i Ivnu koja si je dala truda i obišla moju haciendu i to svih skoro 100 stranica, Ivna nadam se da ti se je svidjelo i da ćeš mi doć opet
![]() A ti Niho, tebe posebno čekam i ima da se nacrtaš inače.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me napokon i kod tebe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Korijenko slažem se u potpunosti s tobom, Muhlenbergija jest cvjetni guru, u njegovom vrtu samo uzdišem, ali i u tvom! Posebno nad tvojim grotama i viburnumu! Šapni mi, molim te gdje si ga nabavila?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Najljepše cvijeće - kao ono koje je raslo u vrtovima naših baka... ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad sam vidjela ovu sliku što je Cimi ponovila nisam kometirala, ali sad moram. Toliko volim poljsko cvijeće da sam imala vjenčani buket od njega. Žena nije znala kako mi ugoditi, dala si je truda, a danas kad gledam slike najradje se u njega zageldam. Obožavam poljsko cvijeće i uživam dok se vozimo gledati bukete koje sama priroda složi.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, hej, hej, pa ti si zaista imala posjetu samo takvu! Baš lijepo.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Nema se tu šta reči nego sve je predivno , ostaneš bez teksta, najljepši su mi zvončići.
|
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga moja bila sam u zaostatku nekih 10-setak stranica ali sad kad sam sve pregledala opet sam se adaptirala na ovu tvoju ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe čovjek mora doći na cijeli dan!
![]() ![]() Ono što ja zovem Šmrckicin puzavac je .... cordifoglia? A gazanije su krasne. Razlikuju se i po cvijetovima i po lišću.
Ma gušt je prošetati tvojom hacijendom, pogotovo što sam bila osobno a to je nešto što se pamti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno dvorište
![]() Nadam se da će i moja penjačica dosegnuti visinu tvoje, s obzirom da klima uništava i usporava rast ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Divna ti je hacienda...svaka ti čast..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Helou.... živa sam živa... samo ovih zadnja dva tjedna (po običaju
![]() Već sam pred 10 dana malo poslikala vrt pa evo u pauzi između pečenja torte sutra za u Vrbovsko vrijeme je da i ja stavim koju sliku.....
Bijele margarete i žuti "pohanci"
![]() ![]() Bijeli i nježno žuti stolisnik
![]() Bijela hortenzija
![]() Bijeli kraljevski ljiljani
![]() ![]() Bijele krizanteme, prve procvale
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ruže , sve su bujnije
![]() Kreće i djevojačko oko Zagreb
![]() Zaboravila sam ime ovoj predivnoj prekrivačici tla...
![]() Lantanina žuta margareta kraj ljuljačke
![]() Bijela margareta ispred kuće
![]() ispod kalikantusa....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovakav mi je balkon ovih dana...
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A ovo je ispred ulaznih vrata na balkonu...
![]() ![]() Ova žuta ljepotica (aichrison) je Nihina od lani i stvarno mi je najljepša na balkonu zato ove dvije sljedeće slike darujem svima vama a specijalno za
Niho
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U ovaj betonski važ stavila sam svo manjo cvijeće i sve pokloni od forumaša
![]() Mislila sam da mi ni ove godine neće cvjetati afrički ljiljan ali...... imati će čak 4 cvijeta
![]() I za kraj panoramik ispred kuće...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ljiljani su kraljevski ali i balkon nista manje.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |