Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 18:53
Meni je najljepša ona ruža sa pčelicom - nekakve boje "starog zlata"...ma prelijepa mi je...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 19:30
sljedecu sezonu moram dobro otvoriti okice da mi ne promakne smile208 Wink
pakujac je bas romantican Embarrassed
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 19:50
Otok,gazanija je stvarno tako žuta,pa ti si mi ju poslala,da nisi bila pri susjeduWink

Frida,imaš pravo,to je posebno lijepa ruža boja jantara,Amber Queen.Tongue

Baka,Monny hvalaTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:45
Krasne ruže, draga moja Mali kaktusek! I meni je gazanija koju je Otok poslala tak žuta, baš ću ju sliknuti kad opet procvate. Tko zna kako je to nama naša Otok čarobirala da krenu od nje narančaste a nama dođu žute gazanije!!
p.s. kod mene ni kapi kiše!! A išli smo MM i ja jučer navečer u VŽ i putem nas je pljusak pratio, samo je moj kraj sasvim zaobišao.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:47
Prekrasno cvijeće, toliko prelijepih ruža woow, baš sam uživala Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:48
smile57..fantastičnooooooo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 08:44
.... dugo me nije bilo kod tebe ali to ne znači da ne gledam nego slabo komentiram (to već valjda znate sve koje me poznate)
vidim da slikama da imaš ovog ljepotana pa bi molila dijelić na slijedećoj kavi ako može? neznam dal sam ga od tebe već i dobila ali mi se osušio (zašto? neznam, moža mu bilo prehladno !?!?!)

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 20:58
Anaida,možda naša Otok ima kakav čarobni štapićWink

Moon,Niho hvalaTongue

Nata,kad budem imala priliku donijet ću ti kečkicu buritaSmile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:03
Evo još nekoliko slikica iz mog vrta

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:19

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:26

Kat.rea vidi ipak je uskrsni kaktusić
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:27
Ružičnjak ti je krasan, a svaka pojedina ruža za sebe, prava je ljepotica.
Tvoji me božuri stvarno oduševljavaju!Thumbs%20Up
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:27
Predivno!!!!smile94
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:32
Perla,a šta je s tvojom katružom?Thumbs%20Down

LovriceHug
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 22:38
Božuri, klematisi, propupala hosta, kaktusi u cvatu - ma prekrasno ClapClapClap ClapClapClap ClapClapClap
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 22:47
Sve Vam je prekrasno,ruže kao da mi mirišu dok ih gledam.smile79smile78.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 23:22
za ruže super a čini mi se da imamo dosta istih ,pakujci za pet
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 23:22
Ruže, klematisi, kaktusi sve je predivno Clap
život je more
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 09:49
Ružićnjak obara s nogu!
Život je more...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 10:24
crveni božur je moj favoritClapThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.