dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 222> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je najljepša ona ruža sa pčelicom - nekakve boje "starog zlata"...ma prelijepa mi je...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
sljedecu sezonu moram dobro otvoriti okice da mi ne promakne
![]() ![]() pakujac je bas romantican ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,gazanija je stvarno tako žuta,pa ti si mi ju poslala,da nisi bila pri susjedu
![]() Frida,imaš pravo,to je posebno lijepa ruža boja jantara,Amber Queen.
![]() Baka,Monny hvala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne ruže, draga moja Mali kaktusek! I meni je gazanija koju je Otok poslala tak žuta, baš ću ju sliknuti kad opet procvate. Tko zna kako je to nama naša Otok čarobirala da krenu od nje narančaste a nama dođu žute gazanije!!
p.s. kod mene ni kapi kiše!! A išli smo MM i ja jučer navečer u VŽ i putem nas je pljusak pratio, samo je moj kraj sasvim zaobišao.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno cvijeće, toliko prelijepih ruža woow, baš sam uživala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
.... dugo me nije bilo kod tebe ali to ne znači da ne gledam nego slabo komentiram (to već valjda znate sve koje me poznate)
vidim da slikama da imaš ovog ljepotana pa bi molila dijelić na slijedećoj kavi ako može? neznam dal sam ga od tebe već i dobila ali mi se osušio (zašto? neznam, moža mu bilo prehladno !?!?!)
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida,možda naša Otok ima kakav čarobni štapić
![]() Moon,Niho hvala
![]() Nata,kad budem imala priliku donijet ću ti kečkicu burita
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ružičnjak ti je krasan, a svaka pojedina ruža za sebe, prava je ljepotica.
Tvoji me božuri stvarno oduševljavaju! ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Predivno!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Perla,a šta je s tvojom katružom?
![]() Lovrice
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Božuri, klematisi, propupala hosta, kaktusi u cvatu - ma prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Sve Vam je prekrasno,ruže kao da mi mirišu dok ih gledam.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
za ruže super a čini mi se da imamo dosta istih ,pakujci za pet
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže, klematisi, kaktusi sve je predivno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Ružićnjak obara s nogu!
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
crveni božur je moj favorit
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |