Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 01:38
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 01:42
Pepel protiv puževa

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 15:28
Bila sam u malenoj šetnji, polagano preskočila pepeo i sada da se i oglasim Big smile... Ako te mogu utješiti, kod mene isto ima puno puževa, za razliku od prošle godine, i već imam dosta štete od njih. 
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 01:33
Ne idem više nikud bez pužomora.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 01:39
Imala sam gosta koji je prodao i gazdaricu i brata blizanca za zalogaj kod mene.

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 08:44
Tvoj gost se baš dobro uklopio u eksterijer! smile214
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 14:59
Slažem se sa Bugicom
Baš mu je dobro,nakon jela je našao
savršeno mjesto za odmor
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 21:15
I ja se slažem sa bugicaza5 i miskom, prekrasan gost
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2014 u 23:14
Mačak je osim zalogaja, našao divno mjesto za odmorsmile55
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 06:21
koje macke ,milina...koji puzevi ,s čim njih mamis :) mogla sam ti poslat i svoje..vise ih ni ne kupim,odustala ...nek jedu a ja cu gledat sta ne jedu pa cu to sadit :)
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 20:06
Kiki   pa pobogu skupit ćeš sve mace na otoku, ma neka samo naprijed jer kaže se gdje maca dođe gazdaraca je dobra dušica, a ti to svakako jesi. Moram te pohvaliti zaista si se naradila jer bez obzira što si samo povremeno da kažem "doma" sve je uredno i lijeposmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 03:20
Da naradila!!!Na fizikalnu terapiju završila.Imam jednu veliku priču na temu bršljan i mexikanac,ali ima puno slika pa čekam da nađem malo više vremena za to pokazati.Do tada malo ostalih slički.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 03:23
Kameni cvijet pojeden do peteljke.Kao da ga je neko škarama odrezao.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 03:29
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2014 u 03:35
Najviše od svega sam se veselila loženju naplavina i sličnih stvari.U 15 dana samo par puta sam u peć ubacila komad crnike.Novo za dogodine je već pripremljeno za piljenje.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2014 u 00:55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2014 u 02:08
Bilo je i uspavanih zmijica koje su oživile tek u ruci i to nakon dugo treskanja.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2014 u 06:19
frezije su lijepe, ali ne mogu vjerovati za graptopetalum p. .... mislim stvarno, do zadnje latice... u stvari vjerujem, jer to i doma gledam svaki dan, puževi će i nas početi jesti....

zmija.... ne ljubim ih, koja je to?

lako tebi kad ti drva na kuću dolaze Smile
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2014 u 23:43
Nije zmija,to je mladi blavor,boja mu je skroz drugačija nego kod odraslog.Valjda nekakva mimikrija,glumi da je poskok.Vidio sam na stotine odraslih,a nikad još nisam vidio mladca uživo.Kiki baš ti zavidim na takvom nalazu.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2014 u 08:39
Bio blavor ili zimija, bolje ga ne sresti. Frezije su krasne.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.