Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 11:24
drage moje forumašice nema me baš previše u zadnje vrijeme ali i ne radim puno......u svakom slučaju puno manje nego prije.....
u zadnje sam se vrijeme više posvetiila svojoj prvoj ljubavi ,šivanju......morala sam jer me je već moja jadna stara "ruža" poprijeko gledala......
danas  je točno godinu dana od mog učlanjenja na ovaj forum na kojem sam puno naučila i upoznala puno dragih ljudi.....
svim vam hvala  i šaljem vam pususmile79........
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 11:56
Sretna ti prva godišnjica

first%20anniversary,%20happy%201st%20anniversary,%20happy%20first%20anniversary,%20happy%20first%20anniversary%20images

i molim barem jedan od tvojih krasnih radova, jer brzo će i stota stranica
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 12:21
hvala otok......ti uvijek nađeš nekakvu zgodnu sličicu,ova je baš,bašsmile89.......
stavit ću nešto novo ali danas samo par toaletnih torbica.....kad sam već spomenula šivanjeWink......

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 13:20
Bome si u ovu godinu dana obogatila ovaj forum ogrooomnom hrpom ljepote!ClapClapClap
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 13:32
hvala baka......smile79
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 20:58
draga mare-nostrum,cestitam mali jubilej sa zeljom da ih jos bude na radodost sviju nas kojima si nesebicno djelila svoje znanje...svi te dozivljavamo kao dragog prijatelja.smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 21:08
-poštovanje genijalko,ovo je nešto predobro
-koliko razumijeh ti si ovo šivala,ašto te ponukalo da šiješ molim lijepo
i ja ti čestitam forumaški rođendan i neka bog da još mnogo lijepih s tobom provedenih...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 21:47
wow,ovo je savršeno,bravo naša mare! sretan ti prvi forumski rođendan i još dugo bila sa nama!smile99
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:26
hvala vam curice mje drage smile79......
kika kako misliš šta me ponukalo?.....da šivam ili da šivam ove torbice?.....ja šivam od kada znam za sebe.....a te torbice su mi tak slatke da sam najprije sašila jednu pa još jednu pa tako redom.....Cry
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 09:24
torbice su zaista prelijepe,tako nih htjela imati jednu od njih..ali kako?
mare hajde smisli nesto.smile170
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 11:36
Kao i uvijek posebna i originalna , svestrana ,marljiva dobra duša foruma.
Hvala ti na nesebičnosti
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:04
ma vidi nju! ima godinu dana staža pa misli da se sad može opustiti, ha?LOL

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 22:45
-vidi se da znaš znanje ida ga pametno koristiš
-da,mislila sam baš na ove preslatke torbice...
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:40
Da ne povjerujem svojim okicama.....svašta lijepoga sam vidjela ali etui - prekrasan.Jednom prilikom sam i napisala da ću zbog ovakvih etui-a početi nositi naočale...a torbice nisu ništa manje ljepše i elegantnije od njega..Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:07
...draga Mare N. sretna ti prva forumska godišnjica, i sam broj stranica u tvojoj galeriji govori koliko si rado vidjena ovdje, a tvoji radovi, lijepa riječ za svakoga i nesebičnost u dijeljenju savjeta uvelike su oplemenili naš dragi CIF... 

...i mada manje radiš, kako sama veliš, radovi su jednako lijepi...tvoja vještina šivanja posebno mi je zadivljujuća...ja malo amaterski nešto prčkam, no tvoji su radovi visoko profesionalni i za ostat bez teksta.... ove toaletne torbice su prelijepe, a naročito mi je krasna ova crna s ružicama iako bi se jako dvo(više)umila da moram odabrati....smile120
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 12:07
Nemam stvarno što komentirati..gore je sve rečeno, pozdrav iz Slavonije
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 22:18
draga MN, čestitam na prvoj godišnjici i hvala ti što postojiš. puno sam naučila prolazeći kroz tvoju galeriju, tvoji postovi su u potpunom skladu s tvojim potpisom - bezgranično daješ svoje znanja. hvala ti smile78
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 23:21
hvala vam svima na čestitkama,na lijepim riječima......hvala vam što ste tu.....smile79
a organizira se i novi swap.......jedva čekam vidjeti tko će mi biti partner-ica...smile213.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 22:28
    smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:34
da skinem prašinu s teme Wink

malo anđela....

Uploaded with ImageShack.us

malo božićnog ugođaja.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.