mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje forumašice nema me baš previše u zadnje vrijeme ali i ne radim puno......u svakom slučaju puno manje nego prije.....
u zadnje sam se vrijeme više posvetiila svojoj prvoj ljubavi ,šivanju......morala sam jer me je već moja jadna stara "ruža" poprijeko gledala...... danas je točno godinu dana od mog učlanjenja na ovaj forum na kojem sam puno naučila i upoznala puno dragih ljudi..... svim vam hvala i šaljem vam pusu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sretna ti prva godišnjica
![]() i molim barem jedan od tvojih krasnih radova, jer brzo će i stota stranica |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala otok......ti uvijek nađeš nekakvu zgodnu sličicu,ova je baš,baš
![]() stavit ću nešto novo ali danas samo par toaletnih torbica.....kad sam već spomenula šivanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome si u ovu godinu dana obogatila ovaj forum ogrooomnom hrpom ljepote!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala baka......
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga mare-nostrum,cestitam mali jubilej sa zeljom da ih jos bude na radodost sviju nas kojima si nesebicno djelila svoje znanje...svi te dozivljavamo kao dragog prijatelja.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-poštovanje genijalko,ovo je nešto predobro
-koliko razumijeh ti si ovo šivala,ašto te ponukalo da šiješ molim lijepo i ja ti čestitam forumaški rođendan i neka bog da još mnogo lijepih s tobom provedenih... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,ovo je savršeno,bravo naša mare! sretan ti prvi forumski rođendan i još dugo bila sa nama!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam curice mje drage
![]() kika kako misliš šta me ponukalo?.....da šivam ili da šivam ove torbice?.....ja šivam od kada znam za sebe.....a te torbice su mi tak slatke da sam najprije sašila jednu pa još jednu pa tako redom..... ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
torbice su zaista prelijepe,tako nih htjela imati jednu od njih..ali kako?
mare hajde smisli nesto.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kao i uvijek posebna i originalna , svestrana ,marljiva dobra duša foruma.
Hvala ti na nesebičnosti |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma vidi nju! ima godinu dana staža pa misli da se sad može opustiti, ha?
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-vidi se da znaš znanje ida ga pametno koristiš
-da,mislila sam baš na ove preslatke torbice... |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Da ne povjerujem svojim okicama.....svašta lijepoga sam vidjela ali etui - prekrasan.Jednom prilikom sam i napisala da ću zbog ovakvih etui-a početi nositi naočale...a torbice nisu ništa manje ljepše i elegantnije od njega..
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Mare N. sretna ti prva forumska godišnjica, i sam broj stranica u tvojoj galeriji govori koliko si rado vidjena ovdje, a tvoji radovi, lijepa riječ za svakoga i nesebičnost u dijeljenju savjeta uvelike su oplemenili naš dragi CIF...
...i mada manje radiš, kako sama veliš, radovi su jednako lijepi...tvoja vještina šivanja posebno mi je zadivljujuća...ja malo amaterski nešto prčkam, no tvoji su radovi visoko profesionalni i za ostat bez teksta.... ove toaletne torbice su prelijepe, a naročito mi je krasna ova crna s ružicama iako bi se jako dvo(više)umila da moram odabrati....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Nemam stvarno što komentirati..gore je sve rečeno, pozdrav iz Slavonije
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
draga MN, čestitam na prvoj godišnjici i hvala ti što postojiš. puno sam naučila prolazeći kroz tvoju galeriju, tvoji postovi su u potpunom skladu s tvojim potpisom - bezgranično daješ svoje znanja. hvala ti
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala vam svima na čestitkama,na lijepim riječima......hvala vam što ste tu.....
![]() a organizira se i novi swap.......jedva čekam vidjeti tko će mi biti partner-ica... ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da skinem prašinu s teme
![]() malo anđela.... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us malo božićnog ugođaja..... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |