OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 96979899100 374> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne vidim je na ovim novim slikama,di je staza od cigle.Po starim mi izgleda da je lavanda trebala biti tu ,di je sad staza.To me zbunilo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo vam je moja priča o cobaei
Dobila sam sjemenke od naše drage Lantane. Što je to cobaea pojma nemam, pa naravno potraga po netu. Prekrasna penjačica ljubičastog cvijeta. Posadila ja sjemenke, jedna iznikla i lijepo raste. Stavim joj štapove, ona ih preraste, pa onda nove. Uglavnom biljka sve viša i bujnija, ali cvijeta nigdje. Kad sam izgubila svaku nadu, već je bio kraj 9. mjeseca, ipak su se pojavila 2 pupoljka I onda je počelo ono ružno i hladno vrijeme i mislila sam da se neće uspjeti otvoriti, ali jednog dana ipak ... nešto se je počelo dešavati gledam, cvijet će biti bijeli, očekivala sam ljubičasti, ali dobro, ja imam neku rijetku vrstu ali idućeg dana boja se je počela mijenjati pa je izgledala ovako pa ovako pa na kraju u nedjelju 25.10. ovako a jučer 29.10. ovako (iako bi cvijet trebao trajati samo jedan dan, valjda zato što nisu ljetne vrućine) Jutros se cvijet objesio, ali izgleda da će se i drugi otvoriti. Primjetila sam još nekoliko malih pupoljaka, što će biti s njima vidjet ćemo. Uglavnom, cobaea je za mene otkriće ove godine (iako ima još par biljaka koje su me oduševile). Možda je uspijem održati i za iduću godinu. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na sto stranica ljepote i cvjetići su prekrasni
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke za 100 prekrasnih i poučnih stranica, cobaea je zaslužila stotu stranicu jer je prekrasna, a tvoj foto seasion cobaee je
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cobaea ti je bila pravo iznenađenje, a kako je lijepe boje
100 stranica krasnih slika i komentara iz tvog vrta zaslužuje
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je cobea!
Baš mi je drago što te posjećujem na 100-toj stranici. Na tvojim stranicama ima se stvarno svašta pogledati!
|
|
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na 100 zanimljivih stranica. Priča o cobaei mi se dopala kao i mnogo toga prije nje. Samo tako nastavi!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam i ja na stotki, ali poseno danas na priči o cobei! Baš ti hvala da si nas upoznala od početka... |
|
pHoEnixx
Nedavno posijan Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je ova kobeja...ma divota..
|
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok čestitam na stotoj stranici.Kod tebe uvijek nešto lijepo,nešto novo i uvijek zanimljivo
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitka za 100-ku..a kobea je prelijepa,lijepo si nam pokazala kako mijenja boju..prekrasno
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja čestitam na stotoj stranici i uz put da ti zahvalim što će dio od tvojih biljčica krastiti i moje dvorište |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok čestitke i od mene. Redovno posjećujem tvoj predivni vrt, zaista prekrasno.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cobaea je prekrasna
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cobe predivna, pravo čudo da do sada nisi imala tu biljku ti koja sve imaš, 100 stranica neprocjenjive ljepote - čestitke
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, cobea je kod mene prošlu zimu prezimila u mačjoj sobi, sad sam ju opet tamo spremila na zimovanje. Stvarno šteta što tako krasni cvjetovi traju tako kratko, baš sam bila tužna nakon velikog oduševljenja ovim cvjetom dok je već idući dan pao s biljke
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cobea i priča o nastanku su divne, boja cvijeta naprosto fascinira.....čestitke za 100 stranicu
i posebna hvala za poslane biljčice
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kad sam pročitala tvoj komentar o jednoj biljci suvišno je dalje govoriti samo svaka ti čast-------predivna priča za jednu biljku
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cestitka za 100-tu stranicu i za cobeu
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna je cobea ! - hvala na sličicama
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Odgovori | Stranica <1 96979899100 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |