Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 104> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne 1000 rijeci, ipak puuno vise! krasan vrt, i meni se onaj stepenasti cuvarkucnjak bas jako svidja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mah mah drage moje
![]() nadam se da ćemo se sad više družiti sviđa mi se ovaj naziv čuvarkućnjak ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, koja nirvana
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nije ni čudo što te dugo nije bilo!
Zadivljena sam!!! ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepe slike i vrt dugo nisam šetala tvojim vrtom ali ostala sam bez rijeći ovo što sam vidjela netrebaju rijeći djelo je sve reklo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već dugo nisam bila u tvom vrtu i mogu ti reči da sam oduševljena kako sad izgleda
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jeste primjetili da je dan prekratak da se stigne napraviti sve što bi htjeli?
hvala curičke :) imam još par sličica rascvao se heliantemum u kombinaciji sa sedumom ![]() i graničica ![]() pakujci sa dračekom ![]() perunika sa turčekima ![]() još malo perunika ![]() ![]() gredica na skoro jedinom koliko toliko sjenovitom mjestu još je u izradi ![]() ![]() ivančice ![]() citisus ![]() ovolike mi narastu mlječike...jel to normalno? ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Baš mi je lijepa kombinacija perunika i turčeka!
A mlječika... ma kod tebe je sve normalno! ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
i to što kažeš Bigi
![]() negooo...od ove ruže sam ovo proljeće pokušala napraviti stablašicu...jel dobro ili nije ne znam, meni se čini ok, kupljena je kao penjačica pa me zanima kako bih i da li se uopće može, napraviti ono da ima grane spuštene prema dolje? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Konte ti bi svasta, pa nije to zalosna vrba
![]() |
|
|
![]() |
|
eh Carol čitala sam da se to može, samo nisam sigurna da li mora biti ruža pokrivačica tla ili može i penjačica
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte čitala sam negdje da treba na grane objesiti male kamenčiće
![]() Krasno si sredila vrt, kombinacije su za 5. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
eto kamenčići
![]() ![]() draga, znaš da su najbolje slučajne kombinacije ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Vjerojatno pokrivacica, budes je vidjela kod mene, samo ne ko stabalce.
|
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Konte, pa ti si od brijega napravila raj.
Koliko prekrasnih perunika, zuto/plava kombinacija mi je posebno lijepa. Sad znam zasto te nema na forumu ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Samo ti češće stavljaj slike i komentari ti ni ne trebaju. Stvarno sam uživala u šetnji. Čuvarkuće su "mrak" , a jedva čekam daljnji razvoj situacije u sjenovitoj gredici - ipak su one moji favoriti ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, ivančice su posebno lijepe
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Konte,pendulastu ružu dobiješ kad kalemiš pokrivačicu tla i meni su te najljepše.Ja imam bijelu pokrivačicu i to bih htjela probati .Inače vrt ti je krasan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |