Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Veseli me to što se grane nisu izdužile, baš su lijepi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Valjda im je još hladno. I bolje da se ne žure, imaju više šanse procvjetati.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Da, to sam i mislila, samo sam se nespretno izrazila. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Već nekoliko dana primjećivala sam da mi se četiri starija adeniumčića suše. Jednome je stabalce već potamnilo, postalo nekako sivo-crno, i mislila sam da ugiba. Malo sam ih više zalijevala, dohranila, ali napretka nije bilo. Onda sam se sjetila da je, čini mi se Emilly, svoje ostavila u vodi kako bi se oporavili. Izvadila ja njih pažljivo iz supstrata i imam što vidjeti - trojica su u zemlji naišla na neke veće komade drva ili nečega sličnog (bilo je to "nešto" u supstratu), probijala se korijenjem kroz to i zato su stagnirali. Čak su i uspjeli probiti korijenom taj tvrdi komad. Jedan je imao korijen u samom pijesku, očito je bila neka grudica u kupljenom supstratu. Pažljivo, gotovo filigranski, očistila sam im korjenčiće, jednom čak i otkinula dio, ostavila ih u vodi sat vremena i posadila natrag u izmiješan i namočen supstrat. Danas su se već sva četvorica udebljali, onaj sivi poprimio lijepu zelenu boju.
|
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Ajmo ajmo oćemo cvjeteke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Bit će cvjeteka ko u priči.
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Wow bebolina... Tko će to sve dočekati! Ovi tvoji nas baš muče!
A ni moj nije puno bolji. Od cvijeta još ništa, pup je ogroman ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam upravo posijala moje sjemenke .nadam sa dobrom nicanju
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ajama, dobrodošla! Držim palčeve za uspješno nicanje.
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
moji rastu lijepo :) baš sam zadovoljna :)
emilly još nije procvao..uf a sad je baš bilo i sunca i svega..ma bude valjda ajama držim palčeve da niknu |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasan ti je tvoj adenium
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivan je ,zaista.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |