Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ana, i ja se veselim toj loniceri, kad naraste, pa procvate, pa zamiriše.....mmmmmm.....
Drago mi te vidjeti u mom dvorištu
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Medo, drago mi je da si navratio k meni !
A trave.....šta da kažem, to polako postaje opsesija kod mene. Netko je jednom napisao da se u trave zaljubimo na drugi pogled, istina. Sad ne mogu zamisliti dvorište bet njih, gdje god vidim prazno mjesto, posadim travu. Fenomenalno popunjava praznine, a cijelom prostoru daju jedan poseban šarm.
|
|
|
|
![]() |
|
Jedna ljepotica:
|
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasne ranojesenske slikice, baš je lijepo jesen prošarala po tvom vrtu, dala mu neki romantičan izgled. Baš za guštanje, još malo dok ne počme...
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo me prošetala i uživala
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Nisa, hvala ti, drago mi je da ti se sviđa. I ja volim te boje, nekako su mi tople i umirujuće.
Inače ne volim vrišteće boje, pa ni u cvijeću. Zato pokušavam složiti biljke tako da se sve bojama stope jedna u drugu, da se nijansama prelijevaju i nadopunjuju. Da mi ništa ne iskače i ne odskače. Valjda ću to jednom i postići.
|
|
|
|
![]() |
|
Dijana moja, dođi kad god želiš, šetaj i uživaj !
|
|
|
|
![]() |
|
Za sve koji svrate u moje malo carstvo, još malo u istom tonu:
puzajući aster pacifika tamaris |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Lepo..lepo ...lepo...svratim ja i vidim ali da ne budem dosadna eto ne ostavim traga mada mi se cini da je druzenja sve manje bas iz razloga sto ne pisemo...nista ne izdvajam sve je jako lepo kako slike tako i biljke ali ova Pacifika mi je lepa vise zbog listova....
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Klaudija, hvala ti, kompliment od tebe koja ima prekrasan vrt, puno znači. Navrati opet kad stigneš, bit će još jeseni i lijepih boja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona, kao prvo da ti se zahvalim što si mi došla, a još više što si "ostavila trag".
Dobro zboriš kad veliš da smo svi nekako tihi....obilazimo vrtove i ...šutimo! Zašto ? Kao, da ne smetamo, bez veze, što bi smetali ? Ja volim kad mi ljudi dođu i "smetaju". Pa zato i postavljam slike. Svi su dobrodošli, svi neka kažu ponešto, komentari, komplimenti, konstruktivni prijedlozi, sve mi je uvijek dobrodošlo. |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Tvoje carstvio je usvako godišnje doba očaravajuće, jesenske boje daju posebnu toplinu, zato imam samo jedno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Malo sam se i ja prošetala ali ovaj put ostavljam trag
![]() Koliko ti toga imaš...! Poseban je puzajući aster, nisam znala ni da postoji pa još i bijeli! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kad veliš da ne smetamo evo i mene malo na šetnji po tvom jesenskom vrtu
![]() Ciglenjak si ispraznila,kaktuse pospremila? |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Aralija, dobro mi došla, pogotovo sa ovako lijepim riječima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miro, drago mi je da si prošetala, a još više što si se oglasila.
A aster ? Ma jel da je prekrasan ? Mene je isto oduševio. Prvi puta sam ga vidjela prošle godine kod naše Free, a poznavajući nju, naravno da je komad pošao sa mnom put Slavonije. Višestruko je narastao i prekrasno procvao.
|
|
|
|
![]() |
|
MK, naravno da mi nitko ne smeta, čak naprotiv: volim kad mi dobre dušice dođu, nešto otkomentiraju, pozdrave.....to je druženje, a ne doći, proći i otići, bez pozdrava, to nije lijepo.
Da, ciglenjak polako praznim, pripremam ga za proljeće, bit će opet u novom izdanju. Ako bude sve po planu, bit će nešto "wow". Ali, bit će i posla "wow".
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Zaista Glikice, jesen je prekrasna u tvom vrtu! Oduševile su me tvoje trave, a i lopoči su uvijek krasni. Znaš, malo si me zaintrigirala sa tim svojim travama, sada ih i ja želim malo više u svom vrtu!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE, veseli me da se i ti počinješ "paliti" na trave. Po meni su one neizostavne, jer daju mekoću u cijeloj kompoziciji vrta. Samo ih treba posložiti po visini i bojama u odnosu na susjedne biljke i....
Meni je ideal vrt gdje se isprepliću ukrasni grmovi, trave i pokrivači tla. Ja radim na tome, imam dosta toga posađenog, sad samo čekam da se razbuja.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |