Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:38
Ana, i ja se veselim toj loniceri, kad naraste, pa procvate, pa zamiriše.....mmmmmm.....
Drago mi te vidjeti u mom dvorištu Hug.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:47
Medo, drago mi je da si navratio k meni !
A trave.....šta da kažem, to polako postaje opsesija kod mene. Netko je jednom napisao da se u trave zaljubimo na drugi pogled, istina. Sad ne mogu zamisliti dvorište bet njih, gdje god vidim prazno mjesto, posadim travu. Fenomenalno popunjava praznine, a cijelom prostoru daju jedan poseban šarm.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:49
Jedna ljepotica:

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 15:58
Krasne ranojesenske slikice, baš je lijepo jesen prošarala po tvom vrtu, dala mu neki romantičan izgled. Baš za guštanje, još malo dok ne počme... smile158
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 18:55
Evo me prošetala i uživala
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 19:04
Nisa, hvala ti, drago mi je da ti se sviđa. I ja volim te boje, nekako su mi tople i umirujuće.
 Inače ne volim vrišteće boje, pa ni u cvijeću. Zato pokušavam složiti biljke tako da se sve bojama stope jedna u drugu, da se nijansama prelijevaju i nadopunjuju. Da mi ništa ne iskače i ne odskače. Valjda ću to jednom i postići.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 19:05
Dijana moja, dođi kad god želiš, šetaj i uživaj ! 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 19:18
Za sve koji svrate u moje malo carstvo, još malo u istom tonu:

puzajući aster

pacifika

tamaris

kana

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 22:34
Predivan ti je vrt u jesenjim tonovima
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 09:58
Lepo..lepo ...lepo...svratim ja i vidim ali da ne budem dosadna eto ne ostavim traga mada mi se cini da je druzenja sve manje bas iz razloga sto ne pisemo...nista ne izdvajam sve je jako lepo kako slike tako i biljke ali ova Pacifika mi je lepa vise zbog listova....smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 10:28
Klaudija, hvala ti, kompliment od tebe koja ima prekrasan vrt, puno znači. Navrati opet kad stigneš, bit će još jeseni i lijepih boja Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 10:35
Leona, kao prvo da ti se zahvalim što si mi došla, a još više što si "ostavila trag".
Dobro zboriš kad veliš da smo svi nekako tihi....obilazimo vrtove i ...šutimo! Zašto ? Kao, da ne smetamo, bez veze, što bi smetali ?
Ja volim kad mi ljudi dođu i "smetaju". Pa zato i postavljam slike. Svi su dobrodošli, svi neka kažu ponešto, komentari, komplimenti, konstruktivni prijedlozi, sve mi je uvijek dobrodošlo.

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:03
Tvoje carstvio je usvako godišnje doba očaravajuće, jesenske boje daju posebnu toplinu, zato imam samo jednosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:16
Malo sam se i ja prošetala ali ovaj put ostavljam trag Wink

Koliko ti toga imaš...! Poseban je puzajući aster, nisam znala ni da postoji pa još i bijeli!

smile113
Rijeka

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:24
Kad veliš da ne smetamo evo i mene malo na šetnji po tvom jesenskom vrtuTongue
Ciglenjak si ispraznila,kaktuse pospremila?
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:49
Aralija, dobro mi došla, pogotovo sa ovako lijepim riječima Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:54
Miro, drago mi je da si prošetala, a još više što si se oglasila.
 A aster ? Ma jel da je prekrasan ? Mene je isto oduševio. Prvi puta sam ga vidjela prošle godine kod naše Free, a poznavajući nju, naravno da je komad pošao sa mnom put Slavonije. Višestruko je narastao i prekrasno procvao.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 21:59
MK, naravno da mi nitko ne smeta, čak naprotiv: volim kad mi dobre dušice dođu, nešto otkomentiraju, pozdrave.....to je druženje, a ne doći, proći i otići, bez pozdrava, to nije lijepo.
Da, ciglenjak polako praznim, pripremam ga za proljeće, bit će opet u novom izdanju. Ako bude sve po planu, bit će nešto "wow". Ali, bit će i posla "wow". 
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1331
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 15:47
Zaista Glikice, jesen je prekrasna u tvom vrtu! Oduševile su me tvoje trave, a i lopoči su uvijek krasni. Znaš, malo si me zaintrigirala sa tim svojim travama, sada ih i ja želim malo više u svom vrtu!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 20:08
FLORAMYE, veseli me da se i ti počinješ "paliti" na trave. Po meni su one neizostavne, jer daju mekoću u cijeloj kompoziciji vrta. Samo ih treba posložiti po visini i bojama u odnosu na susjedne biljke i....
Meni je ideal vrt gdje se isprepliću ukrasni grmovi, trave i pokrivači tla. Ja radim na tome, imam dosta toga posađenog, sad samo čekam da se razbuja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.