Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 109> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blue sky svaka ti cast cvijece ti je mrak
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Visibabe i šafrani su preslatki. Bravo, prekrasno si ih uslikala i dočarala njihovu ljepotu.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Pocela je pocela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Proljeće stiže
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo je buđenje tvog vrta, ali već jako dugo nismo vidjeli Gitu i njezino društvo. Jesu dobro?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...zablistale su proljetnice i u tvojem vrtu draga blue sky, visibabe i bijeli šafran su najblistaviji...iako sam rado pogledal prvo proljetno cvijeće i mene zanima što je s Gitom
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
kod tebe je proljeće baš uzelo maha. jako lijepo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Proljeće nam je napokon stiglo! Cvjeteki su ti preslatki!
Ostavljam ti pozdravček! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da si došla prošetati mojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=moon]Prekrasno si "ulovila i zarobila" u slici proljeće u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Panda lijepo te je vidjeti u mom vrtu ,
![]() ![]() Miska svakim danom sve šarenije ![]() Karli hvala ti ![]() Olja dobro mi došla ,sada boje nastupaju ![]() Kaktusiću potpuno si upravu ![]() Ana dobro su Valentinu smo prodali a ovo društvo čeka da trava na ranču poraste pa će u prirodu ![]() Saro dobro su i sada bi već htjele na slobodu ![]() Medvjed mogu reći da ovih dana naočigled sve raste ![]() Florame i tebi pozdrav ![]() I na kraju ovog pisanja evo malo fotkica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |