Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 08:58
blue sky svaka ti cast cvijece ti je mrak smile57
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 17:59
Predivno proljeće kod tebe!
Totalno šareno i bujno
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 18:41
Visibabe i šafrani su preslatki. Bravo, prekrasno si ih uslikala i dočarala njihovu ljepotu. Clap
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 19:27
Pocela je pocela smile126nova cvetna sezona,safrani su ekstra,divno si nas osvezila!Hug
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 21:01
Proljeće stižeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 23:59
Lijepo je buđenje tvog vrta, ali već jako dugo nismo vidjeli Gitu i njezino društvo. Jesu dobro?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 18:21
...zablistale su proljetnice i u tvojem vrtu draga blue sky, visibabe i bijeli šafran su najblistaviji...iako sam rado pogledal prvo proljetno cvijeće i mene zanima što je s GitomSmile...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2014 u 06:14
kod tebe je proljeće baš uzelo maha. jako lijepo
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 15:44
Proljeće nam je napokon stiglo! Cvjeteki su ti preslatki!
Ostavljam ti pozdravček!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:11
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

uživanje je pregledat slike tvojeg cvjetnog vrta ..bila je rodna godina, kažeš, no ne bi tako lijepo i raskošno cvalo da nisi sve to dobro njegovalasmile57
hvala Mari želim da i tebi bude rodna godina u svakom pogleduSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:12
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bit će opet tulipana u cvjetnoj oazi. Ja sam donjela iz Kutine jednu malu magnoliju i držim je u pitaru i uspjela je preživjeti prošlo ljeto, ali vidjela sam da traži dosta vode u mojim klimatskim uvjetima. Jedva čekam proljeće da mi tvoje ljepotice zaplave vrt LOL
draga Lantana tulipani su već krenuli sa svojom cvatnjom a nadam se i moji plavuljci kod tebeSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:18
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Draga Blue sky, pregledala sam tvoj vrt pokraj Save od A do Ž... prvo me dočekao plavetni lan i odmah mi krenula pjesma Dan plavetan kao lan u izvedbi Vere Svoboda... onda vidim slavonsku visoku kapiju i tvoj "divan"... opa, pa to je slavonska posavina], a moje lice je več ozareno osmjehom...pa još kirvaj... a onda su zaredale prekrasne fotografije cvijeća... klematisi, ruže i to čak 60, a sada vjerojatno i više, prekrasni ljiljani, tulipani, kao i sve ostalo cvijeće... sve u svemu sve prekrasno, bujno, zdravo. Kao i većini tvojih posjetitelja osmjeh na licu su mi izmamili konji. Jel crnkica Valentina još crnkica ili je postala plavuša? Rode... i ja se radujem sa tobom njihovom dolasku, jer one znače kraj zime i dolazak proljeća, koje več svi željno iščekujemo. I na kraju samo - beskrajno sam uživala u svim tvojim prekrasnim slikama i jedva čekam nove, proljetne.
drago mi je da si došla prošetati mojim vrtomHugŠto se tiče konja Valentina je sada bjela i prodana je arode samo što nisu evo njih oko 19-tnajstogSmile bit će mi drago da navratiš opetSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:23
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

I pokraj Save je pravo proljeće sa nezaobilaznim šafranima i jaglacima, a vidim da su ti čak i perunike procvale. Još samo fale rode, al one stižu, pretpostavljam, slijedeći mjesec
draga rode dolaze redovno oko sv. Josipa i to 19  ovoga mjeseca nekad dan prije nekada poslje  ali uglavnom se drže toga datumaSmile a to je još malo pa onda znamo da je zimi krajWink
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:26
[QUOTE=moon]Prekrasno si "ulovila i zarobila" u slici proljeće u tvom vrtu smile186[/QUOTEhvala ti 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:28
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

divno draga, vidim da je krenulo proljeće i kod tebe, nema ništa lijepše nego kad nakon tog sivila i zime provire prvi nježni cvijetići..
slažem se sa tobom sada je sve puno ljepše sa svih strana vesele bojeSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:30
Originalno poslano od člana mikica.dm mikica.dm napisao:

Predivne boje u tvom vrtu. Ja isto muku mucim s voluharicama, izbusile su mi cijelu parcelu. A sada sam nabavila Tigridiu i ne znam sto cu s njom posto sam citala da i nju jako vole...Mozda onaj trik s metalnim kosaricama nije losa ideja. Uzivaj u vrtu, pozdrav
kada budem na jesen sadila tulipane sigurno ću u mreže- hvala ti na posjetiHug
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:45
Panda lijepo te je vidjeti u mom vrtu ,Hugdođi mi opetSmile
Miska svakim danom sve šarenijeSmile
Karli hvala tiEmbarrassed
Olja dobro mi došla ,sada boje nastupajuSmile
Kaktusiću potpuno si upravuSmile
Ana dobro su Valentinu smo prodali a ovo društvo čeka da trava na ranču poraste pa će u priroduWink
Saro dobro su i sada bi već htjele na sloboduSmile
Medvjed mogu reći da ovih dana naočigled sve rastesmile160
Florame  i tebi pozdravSmile 
I na kraju ovog pisanja evo malo fotkica 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:46
narcise
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:47
bergenija
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:48
doroncijum
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.