Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 9596979899 312> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim ove bijele lopte.....Pokušala sam razmnožiti reznicom ali nije uspjelo....Pokušat ću opet... a nije ni povaljenica uspjela....Želja mi je da napravim stabalce......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počela padati kiša. Veselim se ovoj kiši, bit će dobro za moje biljčice.......
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su ti bijele lopte, poslala si mi reznice ali mi se nisu primile
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti loptice Milice
Roko- Rokica je legenda! Jadna životinjha, sada mora i sama shvatiti da je promjenilka spol
|
|
Rijeka
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna hortenzija ,a Rokica (Roko)mi je
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao, kak mirišiiiiiiiiii
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za Roka uspio je snijeti jaje
molim te možeš li poslikati mlade rabarbare, meni nešto niče u vrtu, ne znam je li to može biti od sjemena koje sam lani posijala, ako je ostalo preko zime da se nije smrzlo |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako divne snježne grude.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, mislila sam da danas neće biti ništa od javljanja. Sinoćnje nevrijeme napravilo dosta štete u mojoj ulici. Od udara groma u svakoj kući je nešto otišlo, tv, najviše su dobili telefoni a i drugi uređaji. Kod mene izgorio telefon( bljesnulo da sam se prepala kao nikad), uređaj za max tv i ulazno zvono. Telefon moramo kupiti drugi a ovo ostalo je popravljeno. Palo je i nešto kiše koja će jako koristiti za biljke.
E. Nona, dobro mi došla. Ja sam pokušala nekoliko puta zakorijeniti ali nije uspjeloNije uspjelo ni s povaljenicim. Pokušat ću opet. MiraK, mi još uvijek govorimo Roko kao da je muško jer teško se naviknuti nakon 27 godina drugačije. Njemu (njoj) je svejedno, važno da dobije pažnju. Bila je uvijek žensko , samo što to nismo znali dok nije došlo jaje. 2 - 3 dana je pazila na jaje i kad se ja približim, brzo ga sakrivala, pokrila tijelom (prsima i vratom) i dobro se nakostriješila jer mene ne podnosi od prvog dana. Samo vreba trenutak kako da me ugrize. Uspjelo je nekoliko puta. Hvala ti na posjeti. Maris, Hvala na šetnji mojim vrtom. Na slici nije hortenzija, one kasnije cvjetaju, to je viburnum opulus - snježna gruda. U nekim selima kod nas se kaže bijela lala a cvjeta uvijek oko 1. maja.Kod nas se nekada i pjevalo: U proljeće 1.maja, cvjetala mi bjela lala...itd.... Gospina trava, hvala na posjeti, dođi mi opet.... Mari, dobro mi došla. To je već kao anegdota: Roko već po drugi puta snijeo jaje..... Danas nisam stigla rabarbaru naslikati, danas dolazili majstori popravljati štetu od nevremena. Bit će slika ovih dana. Vjerujem da ti niče rabarbara jer ona se meni nikad još nije smrzla... R. Sara, dobro mi došla. Mislim da su ove godine loptice nešto sitnije, mislim da zbog manjka vlage.. |
|
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni tulipani Milice. I mi smo jednom imali nekog poput Roke-zvao se Pero, pa smo sve shvatili kad je kao i tvoj Roko snijela jaje
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rokici želim da izvede mlade ,cvjeće je kao i uvijek lijepo,a ljubićica je zaista predivna,ima zaista neobično lijepi cvijet,da nisi daleko ukrala bih jedan listić
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gricka, hvala ti na posjeti. Mi smo dugi niz godina bili uvjereni da je muško jer nije bilo jaja, a sada vidimo da je ipak žensko ( do sada 2 jaja. Najprije snijela jedno i nakon 4 mjeseca drugo....
Sarajka, dobro mi došla. Neće biti mladih kod Rokice jer je samica, tj. nema đuvegiju. Jedan uzgajivač htio od nas kupiti Roka ili da nam zamijeni za mlađu pticu ali nismo ništa pristali od toga jer Roko je naš, nama je svejedno, volimo ga ili kao muško svih ovih 27 godina ili kao žensko ( s muškim imenom ) od sada. Ne bi morala krasti listiće od ljubičice ili misliš da bi tako bolje uspjela narasti. Meni ne vrijedi krasti cvijeće jer to onda ne uspije. Jedino kada dobijem to lijepo raste ( uglavnom ). |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, baš sam jučer pomislila na tebe i ostale cvjetoljupke slavonske i baranjske, kad sam čula da je vaš kraj nevrijeme zahvatilo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, hvala ti na posjeti i to što si me se sjetila. Lijepo je to čuti da netko misli na tebe. Puno ti hvala.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 9596979899 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |