enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 221> |
Korisnik | |
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jedna ali vrijedna!
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ja sam malo zakasnila na čestitke, ali isto vrijede jer su od srca! Unučići su preslatki , posebno onaj maleni s kravaticom, podsjetio me na mojeg Leona dok je bio malen jer je isto tako imao čak 5 kravatica- i uvijek bi govorio da je kao dido. Puno sreće mladencima i da čitav život provedu zajedno u ljubavi i miru !
Cvijeće je divno kao i uvijek kod tebe. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ma nema veze za sušu stvarno sve lijepo cvjeta
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dadinica
![]() belica da mogu , odnosno znam staviti video sa fejsa ovdje da ga vidiš kako cupka , ima samo 7 mjeseci a kraj kravate mu visi duda na lancu ![]() Gricka ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pa tko bi odolio i još po tekvoj cijeni
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
POTPISUJEM! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica da mogu , odnosno znam staviti video sa fejsa ovdje da ga vidiš kako cupka , ima samo 7 mjeseci a kraj kravate mu visi duda na lancu ![]() ![]() krumpirko ti je krasan, ja ga jako volim, a za hibiscus nije ni čudo da mu nisi odolila jer izgleda prekrasno zdrav i zelen. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
E moja nonice, rastu rastu ko iz vode. U petak, 3.8. je i onaj moj najmlađi napunio 18 ljeta, a čini mi se da sam ga do juče držala za rukice.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
stvarno za svaku pohvalu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrelo slavonsko ljeto. Danas i kod vas i kod nas 40-tak celzijevaca!! Uh, dobro je da je val vreline sada lagano u odlasku...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
EN, nadam se da nisi jako razočarana bojom suncokreta. Ovakav je i najljepši, izgleda ko sunce. A tek miris ... Oko mojih već ptičice lete, opet si neće ništa ostaviti za zimu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |