Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 10:03
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 09:23
cure moje hvala na lijepim željama smile79
imam toliko slika dvorišta na dvd od profića ali ni jednu ne mogu staviti , neznam zašto smile157
ali u zamjenu evo jedne moje

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 10:15
Jedna ali vrijedna!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 12:44
ja sam malo zakasnila na čestitke, ali isto vrijede jer su od srca! Unučići su preslatki , posebno onaj maleni s kravaticom, podsjetio me na mojeg Leona dok je bio malen jer je isto tako imao čak 5 kravatica- i uvijek bi govorio da je kao dido. Puno sreće mladencima i da čitav život provedu zajedno u ljubavi i miru !

Cvijeće je divno kao i uvijek kod tebe. smile78
belica,zagreb
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 15:28
Ma nema veze za sušu stvarno sve lijepo cvjetaClap
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 13:50
dadinica Hug
belica da mogu , odnosno znam staviti video sa fejsa ovdje da ga vidiš kako cupka , ima samo 7 mjeseci a kraj kravate mu visi duda na lancu smile72
Gricka Hug
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 09:36
bili smo u Obi -u tražili slavinu i nisam mu odolila bio je 19,99 kn

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 11:10
pa tko bi odolio i još po tekvoj cijeni
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 21:38
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

pa tko bi odolio i još po tekvoj cijeni

POTPISUJEM!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 22:42
ajama i dadinica Hug
evo malo današnjih slika mojih biljaka na 37"
banana

adam

ukrasni batat

cinije

prkos

krumpirko

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 06:11

belica da mogu , odnosno znam staviti video sa fejsa ovdje da ga vidiš kako cupka , ima samo 7 mjeseci a kraj kravate mu visi duda na lancu smile72

LOL  Zvuči jako poznato, odmah sam se nekako raznježila ovako rano ujutro jer si me vratila u sjećanja. Uživaj u njima jer tako brzo narastu,

krumpirko ti je krasan, ja ga jako volim,  a za hibiscus nije ni čudo da mu nisi odolila jer izgleda prekrasno zdrav i zelen.
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 09:32
pravo kažeš brzo sve prođe kao da su jučer moji sinovi bili tako mali a već su odrasli ljudi smile79

verbena se pati na ovim uvjetima, a pelargonije su mi ove godine katastrofasmile85
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 09:47
E moja nonice, rastu rastu ko iz vode. U petak, 3.8. je i onaj moj najmlađi napunio 18 ljeta, a čini mi se da sam ga do juče držala za rukice.
smile78za tvoje male ljubavi.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 10:08
draga tomice tebe posebno pozdravljam ovom slikom

stvarno si divna osoba , ružmarina je bilo dosta za sve smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 11:04
ovaj suncokret  je trebao biti crveni

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 11:12
stvarno za svaku pohvalu kako ti uspijeva po toj vrućini s hibiskusom si dobro prošla i što se tiče cijene i igleda
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 20:18
Mari Hug

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 20:47
Vrelo slavonsko ljeto. Danas i kod vas i kod nas 40-tak celzijevaca!! Uh, dobro je da je val vreline sada lagano u odlasku...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 22:34
smile227smile113
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2012 u 00:30
EN, nadam se da nisi jako razočarana bojom suncokreta. Ovakav je i najljepši, izgleda ko sunce. A tek miris ... Oko mojih već ptičice lete, opet si neće ništa ostaviti za zimu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.