dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prelijepeeee
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Bergenija,baš mi je drago da ti raste
![]() Duda-Lave,hvala
![]() Baka,i meni su dragi pakujci,pogotovo zato jer sam ih sve sama sijala
![]() Svima
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nikad nam nije dosta , prekrasne ruže
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasno sve,a ruže KRALJICE
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da imaš samo ruže, to bi bio prekrasan vrt, a ti pored toliko ruža, imaš još jako puno prekrasnog cvijeća.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kraljice kraljuju
![]() . . . samo sam htjela pitati di si kupila bijelo srdasce - ono je moja tiha patnja ;) |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju moje ružice,predvečer ih je kiša malo oprala,sutra će biti još ljepše.
![]() Monny,kupila sam ovo proljeće gomolj bijelog srdašca,a bilo je i u teglicama tu kod mene u rasadniku.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepe su ti ruze
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne ruže. Sad znam koga ću pitati savjet kako da svoje ruže održim zdravima.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivne ruže u tebe, vidim procvijetala je i damašćanka. to je ruža sa, za mene, najljepšim mirisom! moja je u rakiji već neko vrijeme. lijep ti je i klematis i sve ostalo.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Antonija, koja je to ruža? Ja ih uopće ne znam po imenu.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam se vratila uživati u tvojim ružama, moje mini ruže počele su cvjetati i pobolijevati, moram ih opet špricati.
A gazanija - pa nije mi jasno, je li ona na slici tako izrazito žuta ili u stvarnosti, jer čini mi se da kod mene nema takvih, ima žutih, ali su više žuto-narančaste. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa sad bih trebala ponoviti još neke slike, ali neću.Samo ću reći da sam zadivljena ružama....posebno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |