dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 9596979899 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva je zima bila biljke su super,barem se nadam da će ljeto biti dugo i toplo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka sad sam vidjela da je kod vas pao snijeg pa bi mi bilo žao da ti nešto ugine.Nadam se da je to samo u planinama.
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije na žalost evo jutrošnjih slikica.užas,voća dosta polomljenog,povrće nastradalo,a cvijeće da ne prićam,taman sam poslije žestoke zime pokupovala nešto kaktusića,dipladenije, brugmansije se tek počele oporavljat,krumpirko i mnogo drugog cvijeća a sad užas
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao, kolika šteta,
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katastrofa,ne mogu vjerovati,Jako mi je žao tvog truda.Morat ćemo organizirati akciju prikupljanja sadnica da ti pomognemo iako se to nikad ne može nadoknaditi,biljke da,ali trud ne.Samo da se što prije otopi.Ne daj se.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čula sam da je u Sarajevu pao snijeg i naravno - odmah sam pomislila na tebe. Pa požurila da vidim nove slike. I, stvarno snijeg. E, pa sad je stvarno pretjerao.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, majko! A taman sve krenulo!
Jel ti imaš spremne skije i sanjke za društvo koje ti uskoro stiže? |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isuse nisam uopće znala da je kod vas snijeg pao. Totalno sam šokirana slikama. Odmah sam si pomislila koliko si jadna sad radi tiog- bar bih ja bila.
Nadam se da šteta neće biti katastrofalna. uh draga znam da na vrijeme nemožemo utjecati, ali ovo je zaista previše. |
|
belica,zagreb
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam jučer mislila na tebe kad sam čula da je u Sarajevu pao snijeg,uh,uh,koliko štete,baš mi je žao biljaka i tvojeg truda.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, nevjerojatno, ali istinito. Jedino čemu se nadam jeste da nije bilo mraza jer se onda može dogoditi da se bilčice. Oporave. Ja sam za Uskrs bila u Tuzli. Ujutro nas sve iznenadio snijeg oko 10 cm. Tulipani bili u punoj formi, kao i zumbuli i ja sam mislila da je to sve gotovo. Drugi dan snijeg se otopio, a svi cvjetovi ponovo podigli glavice. Medjutim, kod kuće u Osijeku nisam bila iste sreće. Iznijela sam bugenviliju i hortenzije vani, a onda preko noći mraz. nije bilo snijega, ali su svi listovi izmrzli. Na kraju da te utješim sarajka, smrznuti listovi nisu značili i smrznuta biljka. Evo svi su se oporavili. Bugica sva olistala, kao i hortenzije. Vjerujem i nadam se da će tvoj vrt sve ovo preživjeti. Prvi put sam u njemu i prelistala sve stranice. Kad sam došla do kraja, a ono katastrofa, koja to ipak ne mora biti. Piši da znamo kakvo je stanje.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, morala sam navratiti kod tebe da vidim što se događa, čim sam čula za snijeg kod vas. Pa ovo je prestrašno. Žao mi je tvojih biljčica i uloženog truda. Moram priznati da slike izgledaju bajkovito, biljke zelene, a snijeg na njima. Znam da ti je sada užasno, svakome bi bilo. Drži se, a ja držim fige da sve preživi i da se hladnoća i snijeg što prije povuku.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje dirnuta sam vašom brigom,ali vjerujte da mi je toplo oko srca zbog vše brige,tužna jesam,ali šta bi Božje davanje,samo bože zdravlja a biljkica će biti,nešto će preživvit,nešto ću kupit ponovo,a najvrednije će mi biti kao i do sada biljke koje dobijem od vas,hvala vam od srca svima.ma rasplakale ste me kad sam vidjela koliko vas je pokazalo brigu,ma odmah mi je lakše,biće biljkica ali vi ste mi najdragocjenije,za sve vas
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, jedva da si se rijesila jednog, a eto opet jos novog snijega. Samo da nebude mraza, to bi bila katastrofa.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga mojqa pa tebe baš prati snijeg ove godine .Jedva si se oporavila od zimskog a sad ovo... Drži se i nadam se da neće biti štete
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim na tebe i ja
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Sarajka tako mi je žao!!!! Tko je mogao i pomisliti, da će poslije svih onih lijepih i toplih dana pasti snijeg!Žao mi je tvojih voćaka, znam da će one pretrpjeti najveću štetu.Bojim se da će ostati bez ovogodišnjeg uroda.
Žao mi je i cvijeće, po najviše zbog tvog truda. Ne mogu ni zamislit kako se osjećaš! Računaj na mene bar što se cvijeća tiče! |
|
Odgovori | Stranica <1 9596979899 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |