LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 9596979899 111> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau ,predivno!Loropetalum Fire Dance(uredno sam prepisala ime) je predivan grm,predivan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora obožavam kad ovako "gnjaviš sa slikama". Božutr je predivan, a ova šarenolisna weigela - joj zaljubljena sam u nju, nadam se da ću ju uspjeti negdje kupiti. Sve ti je za čistu desetku
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi rascvjetani tulipani, ostali će uskoro
Miosotis Iris Japonica Saxifrage Aubretia sa prvim cvijetićima, za koji dan bit će pravi jastučić Triša ipak nije Tiarella, mislim da je Heuchera Sanguinea, no nadam se da će to točno reći Baka Bea Prvi cvijet jedne od Iglica Upecano na zadnjoj RI kavi Rascvijetani lovor uz samu kuću u parku I moja trešnja konačno procvijetala I za kraj Azalea I moja ljubimica Iresine Do novih cvijetića ......... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve u cvatu i sve krasno, a ovo mi je tako nježnoooo!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve već procvalo, lijepo je kod tebe Lora. Dobro si primijetila, koraljni zvončić je H. sanguinea, a također i iglica Geranium sanguinea nana. Posadila sam je ispod bijele magnolije, lijep pokrivač tla, ali još nema ni pupoljka, a kamoli cvijeta.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek rascvjetano i veselo kod Lore. Najviše me dojmio Loropetalum Fire Dance- za mene je to nepoznata biljka. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora,prekrasno ti je cvijeće,tvoje je bar mjesec i pol ispred mog,a za neke nisam ni čula.
Baš sam ovih dana kod Bake napisala da nikad nisam vidjela cvijet lovora
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, ja sam uletila sinoć s komentarom i onda vidjela "nastavljam..." pa brzo pristojno zbrisala... Vidim da ostali nisu "šljivili"..
Dakle zadivljena sam tvojim "rožicama", imaš izbor svega i svačega... i krasne slike... umjetničke...
Ali ću se ja popiknuti na photiniu ccc red..., jedva sam zapamtila prvu riječ.Vrlo neobična biljka.Baš krasna.
A božur... ma... nema smisla nabrajati, jer je sve prva liga! Vidi se da ih je znalac birao!
Čak ti je i novi kaktusić ljepši od mog.... kad je moj letio pa dobio šakom po sredini...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora... sve za desetku!!!! I ja izdvajam Loropetalum, predivan i tako poseban grmić |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno Lora !
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, prekrasno . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu se samo ponavljati i reći da je prekrasno, potočnica je dražesno plava, a jastučac će biti fantastičan. Azalea da i ne govorim, divno
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
Sva Rijeka je procvjetala |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora kod tebe prekrasno rascvjetano proljeće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, koje lipe boje!
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je jako lijepo,pozdrav
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora draga, predivno ti je i rascvjetano. Vidim da prema obećanjima sve više "trajničariš". Ove godine sam zbog toga puno manje u vrtu, a priroda sama odrađuje.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Lora, toni je tako dobro napravio najljepši cvijetak u tvom vrtu, tebe samu - morala sam ovu sliku ponoviti
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 9596979899 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |