natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 109> |
Korisnik | |||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Neverovatno!! PRELEPO! Necu te pitati kako si radila, za ovo treba fax |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nato majstore,svaka cast,nisi nam ostavila mjesta za kritike
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Meni je fenomenalna. Nemam riječi.
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Vaaaau, ovo je predobro već i sad. Šta će tek biti kad bude gotovo. Bravo!!!!!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
cure moje, morala sam ovaj uradak napola završen pokazati, jer nisam mogla izdržati...toliko me vukla želja da pokušam napraviti kućicu...i naravno, komad das mase koji mi je stajao u ladici...pa sam je onda u kasne sinoćnje sate počela čak i bojati...naravno, nije završena, a molim stručan savjet kako napredujem...
molim lijepo, primam i kritike, ne samo pohvale... ![]() ![]() ![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Više nemogu napisati iznenadila si me kako je dobro. Od tebe samo tako nešto i očekujem
![]() |
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
Chini se nekako hmmm... il umesh il ne umesh... A mislim da ja ne umem, pa cu onda ipak samo uzhivati gledajuci te prelepe stvari koje pravish ![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Baš sam i ja to htjela pitati kao i lilian. Mislila sam da tako mora biti dok nisam vidjela ovu pločicu s djeda mrazom. Sada si me prosvijetlila. Hvala
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Ovi tvoji radovi sa das masom svaki put me ponovo oduševe. Sve pohvale radovima i na tvom trudu naravno
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
kako veliki mozgovi isto misle ![]() ![]() nisam napravila podlogu za natpise (zato što nemam svoju sobu ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
u ovome krivljenju na kraju im ja pomažem ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nato gust je otvorit ove tvoje stranice,uvijek nesto zanimljivo i preljepo se ima za vidit
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() prelepi radovi, no me te tvoje plochice sa das masom toliko odushevljavaju ne mogu ti opisati... iako nikako ne kapiram kako se tako fantasticno krive po krajevima... |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
ni mene više ne iznenađuješ, kad god vidim novi rad više se oduševim... a po pitanju das mase, meni je pala na pamet ideja da napravim oznake za vrata tipa "natina soba" ili slično... samo ti dajem ideju s obzirom da ti pločice stvarno idu
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
prekrasni radovi! bravo
|
|||
![]() |
|||
||
i još jedan današnji rad, laganini prije spavanja...da rashladi malo ovu prevruću noć...
naravno, nezaobilazno na pločici od das mase ![]() i jedna kartonska kutijica, koja je odmah u svojoj unutrašnjosti sakrila ukrasne vrpce (kaže goga osijek, odmah sam joj našla svrhu) ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Draga moja ti postaješ univerzalna... Platno je zaista super ispalo, ali kako vidim ipak se nakon nekih pokušaja uvijek vraćaš svojoj "prvoj ljubavi" ...
|
|||
![]() |
|||
||
Vidim ja da je to 2K ali nisam znala da se to može i na platno. Baš mi je super efektno |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Joooooj ovaj djed mraz mi je savršen, presavršen, sad je ljeto pa možda ga se ne doživljava previše, ali stvarno je rad maštovit i originalan.
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |