Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 109>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 10:46
smile227
Neverovatno!! PRELEPO!
Necu te pitati kako si radila, za ovo treba fax
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 10:44
nato majstore,svaka cast,nisi nam ostavila mjesta za kritikesmile211smile141
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 08:28
Meni je fenomenalna. Nemam riječi.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 08:18

Vaaaau, ovo je predobro već i sad. Šta će tek biti kad bude gotovo. Bravo!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 07:56
cure moje, morala sam ovaj uradak napola završen pokazati, jer nisam mogla izdržati...toliko me vukla želja da pokušam napraviti kućicu...i naravno, komad das mase koji mi je stajao u ladici...pa sam je onda u kasne sinoćnje sate počela čak i bojati...naravno, nije završena, a molim stručan savjet kako napredujem...
molim lijepo, primam i kritike, ne samo pohvale... Wink

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 20:47
Više nemogu napisati iznenadila si me kako je dobro. Od tebe samo tako nešto i očekujemsmile141
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 12:25
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

Originalno poslano od člana lilian lilian napisao:

smile55 smile94
prelepi radovi, no me te tvoje plochice sa das masom toliko odushevljavaju ne mogu ti opisati... iako nikako ne kapiram kako se tako fantasticno krive po krajevima...

u ovome krivljenju na kraju im ja pomažem Tongue...oblikujem je tako, nije se ona sama savila... uzmem komad das mase, razvaljam ga do debljine od 3 mm i onda je na krajevima savijam i oblikujem u obliku pergamene Wink

Baš sam i ja to htjela pitati kao i lilian. Mislila sam da tako mora biti dok nisam vidjela ovu pločicu s djeda mrazom. Sada si me prosvijetlila. Hvala

Chini se nekako hmmm... il umesh il ne umesh...
A mislim da ja ne umem, pa cu onda ipak samo uzhivati gledajuci te prelepe stvari koje pravish Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 12:11
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

smile55 smile94
prelepi radovi, no me te tvoje plochice sa das masom toliko odushevljavaju ne mogu ti opisati... iako nikako ne kapiram kako se tako fantasticno krive po krajevima...

u ovome krivljenju na kraju im ja pomažem Tongue...oblikujem je tako, nije se ona sama savila... uzmem komad das mase, razvaljam ga do debljine od 3 mm i onda je na krajevima savijam i oblikujem u obliku pergamene Wink

Baš sam i ja to htjela pitati kao i lilian. Mislila sam da tako mora biti dok nisam vidjela ovu pločicu s djeda mrazom. Sada si me prosvijetlila. Hvala
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:44

Ovi tvoji radovi sa das masom svaki put me ponovo oduševe. Sve pohvale radovima i na tvom trudu naravno Painter
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:40
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

ni mene više ne iznenađuješ, kad god vidim novi rad više se oduševim... a po pitanju das mase, meni je pala na pamet ideja da napravim oznake za vrata tipa "natina soba" ili slično... samo ti dajem ideju s obzirom da ti pločice stvarno iduThumbs%20Up

kako veliki mozgovi isto misle SmileBig%20smile
nisam napravila podlogu za natpise (zato što nemam svoju sobu Cry), ali sam napravila od das mase jučer podlogu za sat...jedva čekam da idući tjedan bude spremna (osušena) za daljni rad, da vidim na što će to ispasti...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:39

smile55 smile94

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 00:04
smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:57
nato gust je otvorit ove tvoje stranice,uvijek nesto zanimljivo i preljepo se ima za viditsmile93smile55
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:56
smile55 smile94
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:54
ni mene više ne iznenađuješ, kad god vidim novi rad više se oduševim... a po pitanju das mase, meni je pala na pamet ideja da napravim oznake za vrata tipa "natina soba" ili slično... samo ti dajem ideju s obzirom da ti pločice stvarno iduThumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:53
prekrasni radovi! bravo
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:11
i još jedan današnji rad, laganini prije spavanja...da rashladi malo ovu prevruću noć...

naravno, nezaobilazno na pločici od das mase

i jedna kartonska kutijica, koja je odmah u svojoj unutrašnjosti sakrila ukrasne vrpce (kaže goga osijek, odmah sam joj našla svrhu)

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:25

Draga moja ti postaješ univerzalna...

Platno je zaista super ispalo, ali kako vidim ipak se nakon nekih pokušaja uvijek vraćaš svojoj "prvoj ljubavi" ...

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:44

Vidim ja da je to 2K ali nisam znala da se to može i na platno. Baš mi je super efektno

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:23
Joooooj ovaj djed mraz mi je savršen, presavršen, sad je ljeto pa možda ga se ne doživljava previše, ali stvarno je rad maštovit i originalan. Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,408 sekundi.