Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 243> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
upravo takva je kupljena u MBM, gdje su i ostale bile iste.
Imam tomentosu:
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
Cikas, mislim da ti je ovo ukrasni slak "cardinal climber"
imaš ga u penjačicama! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
MOLIM ZNALCE,DA MI POMOGNU OTKRITI,
NAZIV OVOG CVIJETA?
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Koji je ovo cvijet? Vidjela sam ga u Plodinama. Ima cvjetiće kao male metlice i korjenje mu je gusto i zbijeno.... niskog rasta cca 10 cm...kao da je neka pokrivačica tla..?
Acalypha hidpida je!!!
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
miro to je acalypha, divna je, i ja sam je gledala, ali gdje s njom
![]() i nije za vrt, bar ne još, sada mora biti u zatvorenom, ako imaš viseću teglu i mjetso za objesiti je - idealno |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Krasna je, nemam gdje i neću je onda kupiti. Hvala draga Natalija, što bi mi bez tebe! Divna si!
http://www.cvijet.info/sobno_cvijece/akalifa_hispida___acalypha_hispida_/21089.aspx
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
![]() |
||
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
|
Da,imam i ja jednog,svašta se nađe po đepovima
![]() |
||
![]() |
||
|
ipak si se sjetio gdje ti je
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
Belina, da to nije možda ukrasni duhan!?
Sličan mi je ovome:
![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Nisam znalac, ali sam slučajno naletjela na biljku koja mi sliči ovoj: Phygelius x rectus, neka vrsta fuksije. Pogledaj je li to to: http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/28186/
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bravo,to je duhan,kojega ima moj prijatel u vrtu-Kraljevici,on listove sušu i dalje znate što radi sa time.
|
||
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Belina, pitaj ima li kaj viška sjemenja!!!!!!
|
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
Da nam se nađe ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ja sam pred 3-4 godine prenijela iz vinograda mušmulu staru 30 godina!! HHmm, dobro, ne ja, nego kamionđija a vadio je i utovario komšija bagerom!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kako nam se piše, bojim se da ću morati ostaviti dio vrta i za sađenje duhana!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
U mene ima još nekoliko nepoznanica, pa ako netko može prepoznati!!
Ali nemogu otvoriti image...stranicu, imate li i vi danas problema!!!!! |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
molim, ako netko može prepoznate ove dvije ljepotice.
Na ovoj piše Sukulenti Bešlić:
![]() a ovu sam dobila možda od natalije:
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |