Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 126> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
leona poduči mene neuku.
žuta lijepotica je šta.
na gornjoj slici izgleda kao dalija,a na donjoj grmić kao ruža
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga Leona, prošetala sam tvojim prekrasnim vrtom, sve ti je tako lijepo, kot tebe kao da se sprema proljeće, sve cvijetno, oduševljena sam.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
ajamu je vjerojatno začudilo što si napisala da cvjeta od proljeća i mjenja boju, ali to kod tebe i nije neko čudo! |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Smilic ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Bas sam se zacudila sto si ti pogodila ![]() ![]() ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Ruže lijepe kao u maju, a brugica prava ljepotica!!!!Kako si uspjela natjerati šeboj da sad procvijeta??? Mislim da ipak imaš čarobni štap
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
mislim da ona to
![]() ![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Dašta sam nego ljubomorna! A toliko sam se napatila dok sam mojoj brugmansiji objasnila kako treba da cvjeta....
![]() I potpisujem Tikvić i Ajamu! Nisu tu čista posla, sigurna sam!
![]() ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
ajoj,sve je tako rascvjetano I veselo (kao I ekipa ovdje) da je bio gust pregledati ove zadnje slicice (a i komentare)
![]() |
||
![]() |
||
|
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Draga moja hvala,seboj cveta od letos i nekad i zimi ostane sa cveticima ,nego sad podivljao odgovara mu ovo vreme,a jos po basti gde sam bacila seme nikao svuda... za stapic ![]() sad ce Dadinica da moli za recept od ciribu ![]() |
||
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Neću da molim za recept!
Ja ću tebe
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Samo malo zavirujem da vidim ljepotu jeseni u tvome vrtu.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
[QUOTE=aralija]Draga, koliko čujem i pratim jesen debelo stigla na kontinent, ali ove preljepe sličice grijat će te cijelu zimu, kao i nas koji posjećujemo tvoje predivne stranice,jednom sam napisala ljubav se ljubavlju vraća, a to je kod tebe to je očito i zato uživaj u ljepoti koju si stvorila,
Šetam tvojom temom, gledam predivne slike još divnijeg cvijeća, i mislim si, kako pohvaliti vlasnicu ovog posebnog vrta, da riječi ne budu prevelike a da ne bude ni najgluplja rečenica koju nalazimo u temama: "sve ti je lijepo ili sve ti je divno " ! I tražeči riječi naiđem na aralijin post ! Sve što sam htjela napisati, napisala je aralija u ova 3 reda !! Voljela bih da sam ti bila redovan posjetitelj, ali eto nisam, i to mi je žao !! Divno je pratiti s koliko ljubavi ti brineš o cviječu i zato si tako cvjetno nagrađena !! Više ću boraviti u tvome vrtu jer tvoj vrt to zaslužuje !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Slažem se da ti je cvijeće van tako,da ne hvalim previše najbolje da se preselim kod tebe na neko vrijeme i uživam ,ma ne brini da ti ne bude dosadno samnom ja ću povest i Ziju
![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Draga Leona31,sve ti je prekrasno i male krizantemice,burgmansije, ruze a sta god koristila,ciribuciriba ili hokus pokus,kod tebe pali
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |