dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I za kraj.... asteri koji počinju dozivati jesen
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne brini se, imam još na drugom mjestu. Samo, ne znam kako, ali ovdje je niknula samo ta jedna i tako ponosno stoji, kao da je taj dio dvorišta samo njen. Hvala ti!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ooooh, sad mi je malo lakše kad sam ovo pročitala. A ja sam toliko strahovala da sam negdje pogriješila, da joj možda mjesto ne paše..... čak sam joj i bocu za vodu ukoplala! Ipak je do klime...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kako ti je divan plumbago..... vidiš da je od
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kad ti se asteri rascvatu, imat ćeš pravi mali vatromet !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jedva čekam! Obavezno ću ih
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga!
![]() Ako te koja reznica može utješiti, javi mi se.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
plumbago ti je prekrasan, moj je pokojni kao Fanin
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Žao mi je....
ali ako mi "dobaciš" adresu
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dadinice
![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljus
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, moram i ja pohvaliti tvoj plumbago, koliko si ga orezala? |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() Eh sad, orezivanje.... nisam ga još nikad orezivala, ove godine su nabavljeni, samo su jaako narasli kod mene. Izgleda jedino njima odgovara ova pricvrka na mojoj terasi...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
a kao ćeš s plumbagom preko zime, kako se održava? stvarno je poseban....
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Proučavala sam.... treba u negrijanu i svijetlu prostoriju. Probat ćemo tako, nadam se da će i uspjeti.
Drži mi fige!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
moj plumbago je bio u podrumu, na 10"
svi listovi su mu se osušili ali nisu otpali. zalijevala sam ga povremeno, ne često jer može strunuti. oreziva se u proljeće-glavna grana na 5 pupova, bočne na 2-3 pupa |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |