Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 13:48
U ove hladne zimske dane, baš mi je bilo gušt pogledati tvoj osvrt na prošlu cvjetnu godinu. Zaista je bila prekrasna! No biti će i ova, ne sumnjam u to! Wink
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 08:01
Ja sam se isto godinama mučila s tulipanima i voluharicama,a prošle godine sam napravila metalne košarice i u njih posadila lukovice i uspjelo je.Vidjet ću kako će biti ovo proljeće.Pogledaj u mom vrtu slike kako sam to radila.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 20:36
Floramye nadam se i vjerujem da će biti takoSmile
Osica  vidjela sam tvoj uradak i čekam daljne informacije da vidimo koliko su efikasne tvoje žičane košariceSmile Štete uvijek bude nekakve ili mi pogaze oni moji ili kada sam napravila kameni ziduz kukuruzanu i posadila kamenjarke došli miševi iz kuruzane i popasli moje kamenjarke a od njih napravili sebi gnjezdaConfused. A sada mačke čekaju na suhozidu da oni prošetaju i tako ih loveSmile
 Kako bilo da bilo uvjek računam da će biti i nekakvoga kvaraWinkali sreća je što većina opstane da mogu uživati promatrati napredak svoga vrteka
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 21:23
uživanje je pregledat slike tvojeg cvjetnog vrta ..bila je rodna godina, kažeš, no ne bi tako lijepo i raskošno cvalo da nisi sve to dobro njegovalasmile57
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:21
Bit će opet tulipana u cvjetnoj oazi. Ja sam donjela iz Kutine jednu malu magnoliju i držim je u pitaru i uspjela je preživjeti prošlo ljeto, ali vidjela sam da traži dosta vode u mojim klimatskim uvjetima. Jedva čekam proljeće da mi tvoje ljepotice zaplave vrt LOL
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 17:40
Draga Blue sky, pregledala sam tvoj vrt pokraj Save od A do Ž... prvo me dočekao plavetni lan i odmah mi krenula pjesma Dan plavetan kao lan u izvedbi Vere Svoboda... onda vidim slavonsku visoku kapiju i tvoj "divan"... opa, pa to je slavonska posavina], a moje lice je več ozareno osmjehom...pa još kirvaj... a onda su zaredale prekrasne fotografije cvijeća... klematisi, ruže i to čak 60, a sada vjerojatno i više, prekrasni ljiljani, tulipani, kao i sve ostalo cvijeće... sve u svemu sve prekrasno, bujno, zdravo. Kao i većini tvojih posjetitelja osmjeh na licu su mi izmamili konji. Jel crnkica Valentina još crnkica ili je postala plavuša? Rode... i ja se radujem sa tobom njihovom dolasku, jer one znače kraj zime i dolazak proljeća, koje več svi željno iščekujemo. I na kraju samo - beskrajno sam uživala u svim tvojim prekrasnim slikama i jedva čekam nove, proljetne.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 07:10
jutros svoju šetnju završavam u tvojem vrtu draga, i ostavljam ti lijepe pozdrave i želje za dan... volim zaviriti kod tebe jer se tu osjeća toplina drage gazdarice , kroz svaki cvijetić i posađenu biljčicu.

Hug
belica,zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:17
Mari hvala tismile79
draga Lantana nadam se da će ti svi cvjetatismile79
Hvala K.Rea ovo si tako lijepo napisala da ja sada rumenimEmbarrassed
Dobra mi došla u moje dvorište smile79
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:21
malo ovogodišnjih cvijetića 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:21
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:22
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:22
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:23
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:24
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 21:24
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 22:07
Ožujak je proljetni mjesecTongue to se kod tebe i vidiCool
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2014 u 23:37

I pokraj Save je pravo proljeće sa nezaobilaznim šafranima i jaglacima, a vidim da su ti čak i perunike procvale. Još samo fale rode, al one stižu, pretpostavljam, slijedeći mjesec
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 00:45
Prekrasno si "ulovila i zarobila" u slici proljeće u tvom vrtu smile186
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 07:48
divno draga, vidim da je krenulo proljeće i kod tebe, nema ništa lijepše nego kad nakon tog sivila i zime provire prvi nježni cvijetići..
belica,zagreb
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 08:53
Predivne boje u tvom vrtu. Ja isto muku mucim s voluharicama, izbusile su mi cijelu parcelu. A sada sam nabavila Tigridiu i ne znam sto cu s njom posto sam citala da i nju jako vole...Mozda onaj trik s metalnim kosaricama nije losa ideja. Uzivaj u vrtu, pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.