Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
točno, lapsus
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
lijeva neki varietete backebergianae a desna neka od camptotricha kod mammillaria je to jako teško reči sad već ima more hibrida.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Zelmanianu imam ne da mi se sad ići gledati ali mislim da bi mogla biti s mammillariama se baš previše ne zamaram osim onima rijeđim.
|
|
![]() |
|
Miss M.gledam sliku na cactuspedii i moje ,skoro da ne mogu biti sličnije nego što jesu.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Pinus samo ovo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Potpisujem |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kako je divnaaaa...., a tako malecka...
bome i scila desno ti je komad i po, tj. više njih ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...preslatka je...Pinus, ne prođe ni jedna naša zajednička kava, a da ne pričamo o tvojim sukulentima i tvojim famoznim prozorima koje ukrašavaju nevjerojatno divni primjerci
![]() ![]() ...natalija, škicnula sam i ja scillu, upravo sam je danas nanovo sadila jer mi je pala s police i rastepla se ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija, to su police dnevne sobe. Jugoistočni i jugozapadni prozori. Temp. preko noći oko 17 a preko dana kada ima sunca ide temperatura i do 23 C.
Saro, hvala na pohvalama. Kada bi Vi djevojke pile kavu negdje u Podsusedu još bi povremeno došao da skupa sa vama popijem kavu i malo popričamo. Ovako, predaleko ste. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...pa nije Podsused na kraju svijeta
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mezcal ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Bgd Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mezcal, lijepo, ali nije li malo rano? Što je tim biljkama?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mezcal ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Bgd Status: Offline Bodovi: 48 |
Tacno Glikice, prerano je, ali ne znam sta im je.
Te 2 Rebucije su cele zime otvarale po koji cvet, cim zasija sunce. Sada vidim pupoljke na jos 2 Rebucije i kod 1 Sulco. Bolje bi bilo da su mirovale, ali sta je tu je:/ Mislim da ima veze s tim sto je zima kod mene bila toplija nego inace, u 'zimovniku' temperatura zadnje 2 sedmice bude i do 25c, sto je pretoplo. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jučer sam u Plodinama vidjela rebutiu, u cvatu i sa puno pupova,( žuti cvijet). Već sam ju imala u ruci, ali sam odustala od kupnje. Naime, to je isforsirana biljka, a osim toga prodaje se u nekom šarenokičastom "ukrasnom" lončiću i koštaaaaaa......bezobrazno puno za tu biljku.
Imam ja jeftiniji izvor kaktusa, samo da prođe ova zimulja. Za tu cijenu si kupim dva, za koja sam sigurna da će mi žvjeti dugo, dugo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Rebutie inače procvatu prve i smatraju se vjesnicima proljeća među kaktusima koliko vidim i drugima koji imaju tu sreću da imaju staklenike već neki kaktusi cvatu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |