Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 165> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijep vrt i cvijeće. U svakom vrtu pronađem nešto posebno, a kod tebe me je oduševio ovaj afrički ljiljan - fotka ti je zaista super!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
divan vrt,divno cvijece...
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Draga Bromelij !
Danas sam kod tebe bila u posjeti od prve do poljednje stranice .
Parila sam oči
![]() Sve je predivno,prekrasno,prelijepo.
![]() Svaki dan po par puta sjetim se tebe obilazeći tvoje -moje biljke
![]() da če se primiti i biti barem upola tako raskošne i lijepe kao tvoje.
![]() Lijep pozdrav od šokice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
klematis divan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hibiskusi su neumorni, a i ja slikanjem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() procvijetao je i ljetni amarilis nije tako krupan kao oni zimski ali zato nije ništa manje lijep ![]() ![]() ![]() ovu pasifloru sam dobila od Triše ![]() ![]() i moja stara ![]() malo gužve jer se sve razraslo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakvo krasno cvijeće i koje boje, predivno, baš sam uživala
Kutak za zakorjenjivanje - imaš pravo, pravo je vrijeme za to |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja jednostavno nemam riječi -a baš su ti hibiji fenomenalniiiiiiiiiiiii
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prelijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ježusek čega tu sve nema
![]() Bromi, sve pohvale za cvijećke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasno cvijeće.zaista si majstor.kopirat ću tvoj kamenjar jako mi se dopada.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Al' kod tebe sve buja! Kad šetam tvojim vrtom nalazim biljke koje sam nekada imala i više ih nema ... A kod tebe isti takve gorostasi .
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je divno rascvjetano kod tebe, kao i uvijek. Ali hibiskusi su
![]() A ne znam koji bi smajlić označio divljenje za to čudo od glicinije.Prvi mah sam mislila da su stare slike, ali sam pročitala odgovor Anaidi! Treći put cvjeta!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromi ovaj mi je vrt draži moram priznati.
Cvijeće mi je se dobro drži ,jedino mi krumpirko boluje još, a mimulus se izgleda nije uspio primiti sav je još klonio i ne pokazuje znakove života
![]() ![]() Draga bromi lijep pozdrav
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ponavljam pitanjce ![]() Da, i zastao mi jedah gledajuć tvoj rajski vrt ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Lijepo do bola!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne si nam, šarene, rascvjetane i vesele slikice pokazala i ovaj put! Baš uvijek uživam kod tebe, a i tvojim je cvjećkama lepeko kod mene, sasvim se dobro drže!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe bi valjda i kamen procvjetao!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svim mojim dragim šetačima velika
![]() ![]() Smrcko nije mi mandevila na rosi malo je uvućena na terasi ali zato ima sunce tamo negdje do 11-12 h i zaljevam je svaki dan pomalo... odgovorila sam ti ranije samo nisi primjetila ali ponavljanje je majka znanja..... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |