Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 9495969798 184> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usmjeravane grane jabuke i odsječen vrh. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, obaraš....
Kad vidim tu bujnu ljepotu samo pomislim na vodu!
A kaktus! Pa nevjerojatan je!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko, gdje ti je kraj! Ponovno prekrasno, kaktus je kralj!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, hvala!! Smrčko, mirisna grahorica je suuuuper!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Smrcko, kaktus je
|
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, samo mi nemoj reći da ti je ova cleoma od onih što sam vam ja dala kad ste bile kod mene.
Bez obzira jesam li ti dala ili ne molim te spremi mi sjemenčice jer baš ovakvu nemam ni ja niti i nijedna prijateljica kojoj sam davala. Please!
Ja tebi dam rozo-bijelu, ljubičasto-bijelu i bijelu.
Ooooooo pa ti si GURU ! Čestitam !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko predivne su ti lantane!
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantane su predivne ,kao i ostalo cvijeće!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure hvala na pohvalama
Čudi me da mi išta uspijeva naspram nevolja koje me zlostavljaju na terenu. Najgore što pojma nemam koji problem me čeka , da ga dočekam Hojče znaš da hoću skupit sjemenke , ako ih ulovim. Da i jesu tvoje, to je mini vrtić posvećen tvom bilju, pa mora biti tvoje |
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho pojma nemam, tek izučavam svijet bilja. Kod većine nađem osuto sjeme, vjetrovito je i nisam svaki dan tamo. Ovu biljku prvi put vidim u živo.
Kući imam lantanu i nije mi jasno kako ću poloviti sjeme. Bile zelene bombice , vidim da nestaju ali ih nigdje. Brisala sam balkon i bojim se da sam mislila da je zemlja oko cvijeća. jedino mi preostaje staviti cvijet u neku posudu da nemože pobjeći. Izludi me to sjeme |
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je izgleda i jedini način da uradiš ali stvarno cvijet je prelijep . Evo sad sam vidijela kod mene komšija ima isti taj cvijet a mene sramota upitati reće kako ti ne znaš a toliko se dugo baviš cvijećem-tako da sad prolazim pored njega kao da sve znam a oči mi za njim ispadoše a ti taman naleti da te upitam ------baš ti hvala. Počela sam sa slikama postavljati i ona biljka što si mi je dala dugo drži onaj cvijetić . I de mi reci kakvo ti je od Jagode onaj jorgovan -meni totalno suh
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bavila se prošlu godinu uglavnom kadifama, verbenama, nevenom i ovu godinu prvi put imam ovo svo cvijeće. Pojma nisam imala što mi niče. Mogu reći ovo ili ono, ali puno toga u živo prvi put vidim. Čak sam prošlu godinu nezrelo sjeme kadife kupila i niklo mi je možda 5% posto kadife , ako ne i manje. Samoniklo sjeme tu može teško jer sam vidjela neven i kadifu u jednom periodu u jesen da je niklo i to je hladnoća pokosila . Dosta toga mi nije niklo iz skupog sjemena, upravo zbog teškog vremena. Evo sada kažu prvi put u 20 godina da vide tu plamenjaču, ali sve je pokosila, i povrtaljke i dragoljub, ja sam jedva znala što je plamenjača, teoretski da , ali trebalo mi je i iskustvo. To je visina nadmorska, a svakih 100 metara se drastično mijenjaju uvjeti za biljni i životinjski svijet. To bi tebalo biti kao na Kupresu i Alpama, s tim da se desilo globalno zatopljenje
Opet se nešto dešava, izbacuje me i odlogirava. Ako me nema, da znate |
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno,krasno...
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala maslačak
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ljepotice |
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ti je ovo biljka uz ogradu, list mi ja kao u mente, ali cvijet ....?
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus je mrak, a vidim da jedan panj i u Rijeku stigao . Imaš puno cvijeća, a ja se uvijek sjetim da je osnovni problem u tvome vrtu voda, ali i da je mala parcela. Unatoč svemu kod tebe i cvijeća i povrća u izobilju .
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea, i moja menta tak izgleda kao i smrckina. To bi nam mogla Silvek pomoći, kad mi ju dala rekla da je najmirišljavija.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Guraš, ti guraš ( mislim tipkaš) , pa si postala guru . Čestitam.
|
|
Odgovori | Stranica <1 9495969798 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |