Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 02:45

Usmjeravane grane jabuke i odsječen vrh.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:23
Šmrcko, obaraš....
Kad vidim tu bujnu ljepotu samo pomislim na vodu!

A kaktus! Pa nevjerojatan je!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:53
Smrčko, gdje ti je kraj! Ponovno prekrasno, kaktus je kralj!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:59
Otok, hvala!! Smrčko, mirisna grahorica je suuuuper!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:53
Bravo Smrcko, kaktus je smile120
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:57
Šmrcko, samo mi nemoj reći da ti je ova cleoma od onih što sam vam ja dala kad ste bile kod mene.
Bez obzira jesam li ti dala ili ne molim te spremi mi sjemenčice jer baš ovakvu nemam ni ja niti i nijedna prijateljica kojoj sam davala. Please!
Ja tebi dam rozo-bijelu, ljubičasto-bijelu i bijelu.

Ooooooo pa ti si GURU ! Čestitam !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:45
smrcko predivne su ti lantane!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:23
Lantane su predivne ,kao i ostalo cvijeće!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:11
Cure hvala na pohvalama 

Čudi me da mi išta uspijeva naspram nevolja koje me zlostavljaju na terenu.
Najgore što pojma nemam koji problem me čeka , da ga dočekam

Hojče znaš da hoću skupit sjemenke , ako ih ulovim. Wink

Da i jesu tvoje, to je mini vrtić posvećen tvom bilju, pa mora biti tvoje
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 20:56
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

--Ovo mi je prelijep cvijet. Da li moraš sijeme kupiti ili se samo osijemeni-predivan jeClap
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:10
Niho pojma nemam, tek izučavam svijet bilja. Kod većine nađem osuto sjeme, vjetrovito je i nisam svaki dan tamo. Ovu biljku prvi put vidim u živo.
Kući imam lantanu i nije mi jasno kako ću poloviti sjeme. Bile zelene bombice , vidim da nestaju ali ih nigdje. Brisala sam balkon i bojim se da sam mislila da je zemlja oko cvijeća. jedino mi preostaje staviti cvijet u neku posudu da nemože pobjeći. Izludi me to sjemeEmbarrassed
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:15
To je izgleda i jedini način da uradiš ali stvarno cvijet je prelijep . Evo sad sam vidijela  kod mene komšija ima isti taj cvijet a mene sramota upitati  reće kako ti ne znaš a toliko se dugo baviš cvijećem-tako da sad prolazim pored njega kao da sve znam a oči mi za njim ispadoše a ti taman naleti da te upitam ------baš ti hvala.smile96 Počela sam sa slikama postavljati i ona biljka što si mi je dala dugo drži onaj cvijetić . I de mi reci kakvo ti je od Jagode onaj jorgovan -meni totalno suh
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:34
Bavila se prošlu godinu uglavnom kadifama, verbenama, nevenom i ovu godinu prvi put imam ovo svo cvijeće. Pojma nisam imala što mi niče. Mogu reći ovo ili ono, ali puno toga u živo prvi put vidim. Čak sam prošlu godinu nezrelo sjeme kadife kupila i niklo mi je možda 5% posto kadife , ako ne i manje. Samoniklo sjeme tu može teško jer sam vidjela neven i kadifu u jednom periodu u jesen da je niklo i to je hladnoća pokosila . Dosta toga mi nije niklo iz skupog sjemena, upravo zbog teškog vremena. Evo sada kažu prvi put u 20 godina da vide tu plamenjaču, ali sve je pokosila, i povrtaljke i dragoljub, ja sam jedva znala što je plamenjača, teoretski da , ali trebalo mi je i iskustvo. To je visina nadmorska, a svakih 100 metara se drastično mijenjaju uvjeti za biljni i životinjski svijet. To bi tebalo biti kao na Kupresu i Alpama, s tim da se desilo globalno zatopljenjeEmbarrassed

Opet se nešto dešava, izbacuje me i odlogirava. Ako me nema, da znateConfused
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:32
krasno,krasno...Clap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:50
Hvala maslačak
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:52
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

.

Ooooooo pa ti si GURU ! Čestitam !

Hvala ljepotice  muziekoverig2.gif%20Dancing%20heart%20image%20by%20Koppernicus
1586.gif%20Dancing%20sailors%20image%20by%20Paragon_Dragon
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:33
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Koja ti je ovo biljka uz ogradu, list mi ja kao u mente, ali cvijet ....?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:38
Kaktus je mrak, a vidim da jedan panj i u Rijeku stigao Wink. Imaš puno cvijeća, a ja se uvijek sjetim da je osnovni problem u tvome vrtu  voda, ali i da je mala parcela. Unatoč svemu kod tebe i cvijeća i povrća u izobilju smile141.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:39
Kat.rea, i moja menta tak izgleda kao i smrckina.  To bi nam mogla Silvek pomoći, kad mi ju dala rekla da je najmirišljavija. Big%20smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 23:40
Guraš, ti guraš ( mislim tipkaš) WinkLOL, pa si postala guru smile78. Čestitam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.