Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:18
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Cvijeće ti je fantazija, kuća se skoro i ne vidi od njega. Ali rode prijenje pažnju. Prekrasne su.
Hvala karli Smile
Evo još roda iz 2013 g0dine -to su roditeljiSmile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:21
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Upila sam sve predivne boje i zelenilom odmorila oči...divno sam se provela kod tebe i sad opušteno mogu da čekam proleće i povratak roda.Heart 
Kada bolje raznislim i nije taki daleko kraj trećeg mjeseca  ,brzo će to proći i evo cvijeća i rodaSmile

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:30
Velicanstvena mi je ova slikica sa rodama roditeljima !     
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:31
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Lijepo se podsjetiti na prošlu godinu i drago mi je da si zadovoljna. Nadam se isto ko i naša gute Fee, da ti ova bude još bolja i cvjetnija. Perunike koje je je ponovila Belina su prekrasne, a vrijeme njihove cvatnje brzo bude došlo.
slažem se stobom draga Carol sve bude brzo došlo,pa i cvatnja perunika ,ove godine bi trebao cvijetati ostatak perunika koje sam sijala nekih tridesetak komada pa se nadam nečemu novom kao što me je iznenadila prošle godine ova-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:31
Uvijek uživam u tvojim slikama,a i malo si me podsjetila da je proljeće "skoro" tu.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:38
Vratila sam se natrag jer sam vidjela da si nesto dodala ;
Boze dragi koja prekrasna perunika !

Kod nas je veceras poceo padati sitni snijeg i vec je vani pobijelilo ,
also , zima se najavljuje , zima a ne proljece !   
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:49
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Lijepo je sjesti u vremeplov i misliti kako će opet biti ovako lijepo, a možda i još ljepše kad se vrate topliji dani. Baš si lijepo složila pregled prošle godine.
Draga Ana bilo je tu i nekih loših trenutaka  -osušila mi se jedna magnolija koju sam pet godina čekala da cvate ,mislim da sam ju prehranilaDead a voluharice su se sladile tulipanimaConfused.Kako Gabi pjeva"Pamtim samo sretne dane"Smile
Ali kako sam već rekla "pamtim samo sretne dane"Smile

Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:56
Camelija hvala ti Smile Doći će ono još malo hladnih dana -strpiti ćemo se,a onda ono što najviše volimo vrt i cvijećesmile161
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 22:59
Gute Fee  i meni je ova slikica lijepa pogotovo što sam uspjela uhvatiti i mjesec SmileŠto se tiče snijega nemoj ga puno slati sada nam i nije od nekog velikog veseljaWink
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:06

Baš mi je žal za tvoje tulipane, ja sam ih iz istog razloga prestala saditi. Ova zadnja perunika je isto prekrasna. Kolko im treba vremena od sijanja, da procvatu?
Ja na žalost nemam prostora za držanje posuda sa posijanim.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:12
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Gute Fee  i meni je ova slikica lijepa pogotovo što sam uspjela uhvatiti i mjesec SmileŠto se tiče snijega nemoj ga puno slati sada nam i nije od nekog velikog veseljaWink

Nebum ga slala , nebum ! I ja bi radije proljece nego zimu !

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:17
Carol ja sam ih sijala odmah u zemlju i nikli su mi na sljedeće proljeće ,njih pet mi je cvalo poslije dvi godine a ostale će nadam se ove godine to jest poslije tri godine Nisam nikakvu brigu vodila o njima kada sam ih posijala ni štitila od zime -mislila sam na proljeće neće to ništa nići međutim kada su počeli nicati jedan za drugim mislim da mi je niklo svako sjeme .Unekima novima ima razlike u nijansama a ova koju sam pokazala i takvu uopće nemam  to je nešto sasvim novo u mom vrtu
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 23:08
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Nebum ga slala , nebum ! I ja bi radije proljece nego zimu !

E.. nisi se baš držala dogovora da nešalješ snjeg Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2014 u 23:22
Nisam kriva , nisam ! Nemoj me spotati    !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 00:21
Perunika ti je lijepa, podsjetila me na sve tvoje koje si mi poslala. Nadam se da će mi ove godine cvasti. Stalno ih popravljam jer mi krtice i voluharice ruju oko njih pa se bojim da ne ostanu u zraku. Znači imaš i to problema s voluharicama. Izgleda da bi trebalo svaku lukovicu kod sadnje uroniti u otvor za miševe pa da ih onda vidim.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 19:12
Gute Fee ma neću nisam ti ja neka baba rogaWinkSmile moramo izdržati pa kako god nam budesmile66
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 19:23
Ana mislim onaj ko nema voluharice ili rovke svejedno je koja životinjica - baš je sretan ,svako proljeće imam ov-akvih problema i bude mi jako žao osobito kada tulipani potjeraju pupove i trebaju procvasti i onda oni ljepo pojedu lukovicu a ja neka nagodinu posadim drugeAngry ali što se može  nešto mi i ostave  onako za utjehuWink
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 20:00
Gledam tvoje tulipane, tako je isto bilo kod mene i tu nema pomoći. Odustaneš i gotovo. Posadiš neke druge lukovice koje voloharice ne vole papati. Ja sam imala preko sto komada tulipana posađenih i za dvije godine više nije bilo niti jednog. Više ih ne sadim. Sada ima narcise, presličice i ukrasni luk na sve strane i njih ne diraju.  Smile
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 22:39
e... Karli kada im nemogu odoliti, kada ih vidim u trgovini onako lijepe poredane pa još u toliko boja i varijacija na istu temu ruka ide sama makar jedan paketić i onda se nađe još kojiWink Narcise isto imam i preslice i luk ,volim i njihSmile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 22:54
Čuj, a da kupiš za probu malo one mrežice za na prozore protiv komaraca i ostalih letećih napasnika i to metalne. Izrežeš je na komade dovoljno velike da svaki omotaš oko lukovice. Samo mali otvor ostaviš za rast stabljike i onda posadiš u vrt. Mislim da bi to trebalo funkcionirati. Čitala sam da je dobro i oko lukovice staviti lišće božikovine jer je pikava.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,361 sekundi.