enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 221> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je divno rasvjetano,a ruze su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Nona čista petica za ovu ideju, kada se razraste, neće se niti vidjeti cigla.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
gute Fee i meni su lijepe takve prirodne gredice , kako imam dosta prostora imam dosta i njih
![]() ovaj dio uz kuću mi je uvijek problematičan , uraste mi trava , pa mi pokose nešto od cvijeća kad kose , sad sam ga ogradila blokovima u koje sam posadila prkos, puzavi sedum, čuvarkuće , mislim da će biti zgodno kad ih prekrije ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ana je dobro rekla : ruze su ti prave ljepotice ali meni se fest dopada i ovaj dio vrta
koji izgleda onako prirodno , kao da je sjeme palo s neba , niknulo , izraslo i procvijetalo ! ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala ti Ana , prošlo proljeće sam od tebe dobila sjeme jednogodišnjeg kokotića , nikao je ali ni približno kao ovog proljeća , sada je poćeo cvjetati i baš mi je lijep , hvala ti još jednom
![]() ![]() ![]() i klematis cvjeta ![]() slikala sam odmah poslije neznam već kojeg po redu pljuska i dojciji su grane polegle do zemlje ![]() tritoma ima prvi cvijet ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ruže su ti prave ljepotice, a vjerujem da ti se prijateljica razveselila buketu kad je tako lijep. Da se različak ne uvrijedi, lijep je ko čipka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ne kažu bez razloga da je ruža kraljica vrta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prošetala,uživala i sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
neznam draga Mari,5510 što mu je , ja bih ga probala presaditi na drugo mjesto, evo za tebe današnja slika mog tamno plavog ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ruže su ti čista 5,prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
susper ti uspijevaju trajnice u vrtu, kao i nove koje si očito sijala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nona lijepi izbor ruža u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno ti je sve, od ruža do zjevalica.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
draga Ana uvijek si dobrodošla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uživala sam u šetnji tvojim lijepim vrtom kojem kiša baš i nije puno naškodila nego ga je umila. Osim nekih roza, ostale su ti ruže lijepe čak i uz toliku kišu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
na deklaraciji piše do 75 cm a na netu čitam od 2,5-3m sad neznam tko je u pravu vidjet ću , a izgleda i da je osjetljiv na zimu pa neznam dali da ga posadim u zemlju, imam dosta humusa tako da stavim svemu pa mi je puno toga i veće i krupnije od normalnog, a ima i dosta vlage ![]() evo i drugi delfinium cvjeta ![]() raste i anđeoska truba ![]() i krumpirko cvjeta, bile su mu se jako izdužile grane pa sam ih skratila ![]() i kamilica, nekidan sam ju obrala i na sušenju je, sutra ponovno berem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nona lijepo si se ponovila, Viburnum tinus izraste u veliki grm pa moraš paziti da ga posadiš tamo gdje će ti se moći širiti. Graničica žuta ti je lijepa, imam je i ja ali je cvijet puno sitniji.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |