Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1 93949596> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove u kamenu su na svome mjestu....bas je svaka lijepa...nema jedne dami se nesvidja...prekrasno...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Ninetta i @antonija, divne su vam čuvarkuće u kamenom domu. Iako ih i sama imam, oduševile su me vaše kompozicije. Kamen i čuvarkuće - toliko jednostavno, a toliko moćno!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Retriver Sara, lijepo si ih smjestila i aranžirala u teglicama. Ove tamne u posljednjoj tegli su mi jako zanimljive i bojom i stisnutim rastom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...lucy, mislim da je to Jovibarba... |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy hvala drago mi je da ti se sviđaju i moje čuvarkuće. I molim te oprosti, nekako mi je promakla tvoja pohvala ....
Retriver Sara hvala volim ih kada "rastu" iz kamena |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...da, NinettA, one kao da su stvorene za kamen i one predivne šupljine koje priroda napravi u njemu...i moje su u senjskom vrtu sljubljenje s kamenom
|
|
zagreb |
|
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok,zna li itko kako da svoju posadim,naime negdje na netu sam vidjela da se list cuvarkuce samo polegne na zemlju u posudi i on nakon nekog vremena pusti korijenje...Znaci,imam jedan list i sto sad?Upiknuti ga u zemlju ili polegnuti?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav krasan vrtić
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti bugić!
Ma predivni su tvoji ... zbilja ih obožavam jer su najljepši kad ih ostavimo na miru i zaboravimo na njih.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Odgovori | Stranica <1 93949596> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |