dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 222> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko ti je vremena bilo potrebno da MALO urediš kaktuse? ![]() Clematisi su ti lijepi, ja nemam sreće sa njima. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek krasne slikice iz tvojeg dvorišta! Kaktuse si odlično ušminkala, klematisi su ti prekrasnih cvjetova a ruže polako počinju očaravati svojom ljepotom..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krenule su ruže, puno novog cvijeća, kolekcija kaktusa raste.....uživaš, a i ja s tobom
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
gazanije WOW! posebno rozasta
![]() ruže su krenule ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uz sve pohvale za sve cviće tebe bi trebalo zvati "veliki kaktus",a ne "mali kaktus"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svratila sam da vidim tvoje gazanije i zamalo
![]() Gazanije se šire same....tako da će se "povećavati".Ja sam počela s dvije a ove sezone sam "navalila" uz stare na nove!
![]() Ali ostalo što si nam pokazala..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Čestitke Malom kaktusu za prekrasno ušminkane ruže i kaktuse i sekulente koji su zbilja
![]() Uploaded with ImageShack.us
Bakice čestitamo!!!!!
A ova ružica ide Kaktusovoj maloj princezici, prvoj unučici,
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paš si ih skockala pravo!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ove noći je Malom kaktusu, broj jedan postalo nešto što uopšte nema bodljice!!! Nešto najmekanije i najslađe na svijetu!!! Ali, definitivni, cvijetić je,
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Mislim, ja sam tek danas zavirila u ovu temu o vrtu, kad tamo imam šta za vidjeti, Već me bole oči od gledanja i g... od sjedenja. Sve je super, lijepo, pre lijepo.
Kaktusi su za 10 kao i sve ostalo. Šarenolisna božikovina je super, još je nisam vidjela. Ma sve je, da ne možeš otići! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala svima na lijepim riječima i pohvalama,drago mi je da vam se sviđa moj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
neznam što se događa,ali ne mogu stavljati slike,samo sam neke uspjela.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo neke? A cijelo bogatstvo! Prekrasne su ti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zaista su ti kraljice!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo me opet u posjeti da se nagledam tvojih kraljica koje su u punom sjaju...Sve su lijepe ne mogu se posebno odlučiti za jednu, jer sve zavređuju velike pohvale....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne ruže
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaktusek, predivne ružice i klematisi caruju kod tebe
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne su, draga moja!
U pravo vrijeme se otvaraju, tako da malena djevojčica odmah vidi kako ju je baka rascvjetanog dvorišta dočekala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
prekrasno, šećem ja već dugo tvojim vrtom i sve je divno..naravno kaktusi i ostali sukulenti su nešto posebnog, ali sve u svemu savršen vrt..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |