LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 9394959697 111> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelije su prekrasne! Oduvjek sam ih voljela, ali nikad se nisam usudila da ih kupum iz straha da mi neće preživjet zimu. Mislim da ću si ipak ispunit želju!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice, i ja zavirila vidjeti tvoje ljepotice, a svakako me veseli što će biti još slikica koje si nam nagovijestila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga LORA,divim se i čestitam,vrt je vaša otvorena duša,
posložena,čista,otvorena,hvala što ste mi dozvolila da šetam i učim.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW predivna je ona roza kamelija!!! Moram pitati Jagodu zašto kod mene jedna u vazi turbo cvate a ona koja je posađena u vrtu još uvijek spava |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti starinski zumbuli lijepo miriše zar ne
kamelije su prvoklasne |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure što vam reći nego velika hvala na posjetama i pohvalama i jena velika
A evo i malo novih slikica Camelija Charles Cobb je potpuno otvorila svoj cvijet Hyacinthusi/Zumbuli u pounom cvatu Muscari /Preslice?/ Prvi cvijet Narcisa, ostali još spavaju Maćuhice su se potpuno oporavile. Ima ih još i u vrtu ali nisam slikala Prvi cvijetovi Cheiranthus Cherii/Šeboj Paeonia drvenasta /Božur i zeljasta crvena Stachis bizantina dobro podnijela zimu Clematis Gran montana u pupoljcima Weigela dobiva listiće Sedum palmeri u cvatu Abutilon je pun pupova Nastavljam..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavljam sa sukulentima koji se sunčaju na balkonu, pored zimovališta u očekivanju zelenog svijetla za odlazak na terasu
Malo pojedinačnih Burrito se baš i nije iskazao, bio je lijepši ljetos Calocephalus je preživio zimu a i Dihondra silver I za kraj kako moja trešnja još nije procvijetala, za sve vas cvijetovi procvali u vazi. Ubrani pred skoro m jesec dana Za sada dosta i previše. Nastavak kad nešto novo proviri......... |
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez teksta sam jednom rječju za sve prekrasne biljčice, za kamelijin cvijet
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još dodajem kamenjar kojega ponovo povečavam, produžujem, proširujem......i samo se pitam do kuda.....
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjećaš se kad si mi htjela dati heucheru pa sam ja odbijala ? Rekla sam nevolim . Divne su ti. Nadam se da će moje ove godine barem malo dostići tvoje. Sukulenti su ti super. Vidim i neke bez kojih sam ostala - onaj bljedoliki burrito. Ajde mi sačuvaj koju bobicu.
I na kraju kamenjar - baš ti je sladak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, i ti, kao i svi mi, stalno proširuješ cvjetni prostor . S razlogom i potpunim pravom - prekrasne cvjećke imaš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam ljuta kad sam jutros vidjela da je -5, no kad sam pogledala ove rascvjetane slike - odmah mi se raspoloženje popravilo... |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno je tu prstića bilo,opet sam u tvom vrtu,sada se sve počelo buditi,sve na suncu,prekrasno je u rano jutro vidjeti takvu ljepotu,dan postaje ljepši.
Kamenjar je ideja,samo naprijed,a sukulenti,jedan ljepši od drugoga,hvala ti za slike,
.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado bi i ja uzivala sa tvojim sukulentima na terasi
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, sve ti je prekrasno i drago mi je da sam navratila makar i ovako brzinski.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle, ti si totalno izmjenila sadržaj svog vrta.
Ja se hvalim jednom kamelijom a ti... predivne su ti.
O sukulentima da ne pričam. Koliko si ih skupila i svi su i odličnom stanju nakon zime.
A onaj dio sa zumbulima....
Ma, sve skupa Lora.Svaka čast!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, u tvojim godinama želim si: tvoju snagu, volju, pozitivu i veliku ljubav za biljke... ako mi to uspije bit ću sretna
Vrt ti je divan
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za kamenjar kojega nikada dosta, samo ti siri
za vrt, i ca su ti si sukulenti na broju, moji su ostali vani-istina malo zaklonjeni i svi krepali
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obilazim rječke vrtove i divim se vašim kamelijama,možeš biti ponosna na njih.Naravno i sukulenti i vrtno cvijeće ti je prelijepoSvaki put kad prođen kraj ulaznih vrata vidim palmeri i sjetim se tebe
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mili Bože raja na zemlji!
|
|
Odgovori | Stranica <1 9394959697 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |