Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 165> |
Korisnik | |
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bromelija koje ti je ono drvo...na posljednjim slikama..kao nešto visi?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Dobrice naša draga
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
to drvo je glicinija jedna je oblikovana kao stablašica, a druga penjačica....imam još mladica
![]() napisala sam ti pp jesi vidjela?? |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromi nisam dobola novu PP od 11.08. ,molim te ponovi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nisam odgovorila za mahune
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Obradovao me novi klematis ima cvijetak samo što je umjesto generala Silkolskog -- Prezident ali neka i on je lijep
![]() ![]() a procvijetao i dr Rupel ![]() i ovo je nova biljka koju sam uspijela zapelcati ![]() kao i ove dvije ![]() nove burgmansije nadam se duple ...Flavia ![]() ![]() i još neke biljke na zakorijenjivanju....ovaj je mjesec idealan ![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
..ja sam gliciniju prije dvije godine pokušala pretvoriti u drvce te je tako i orezivala a ona mi je varatila tako što nije cvala.Ove godine sam je pustila da pušta svoje grane i evo još uvijek ima po neki cvijet..zašto?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moraju se ostavit dva pupa kod obrezivanja i kada tu potjera ima cvijet to je moje iskustvo
|
|
![]() |
|
...Hvalaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bromić draga, hvala ti na odgovoru za tomicu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puno uspjeha sa novim biljkama
![]() Jel uopće moguče da ti nešto nemaš
![]() Dobro Kata kaže ,baš me zanima gdje ti to sve lijepo pospremiš kada dođe zima !?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nisam dugo prošetala tvojim vrtom. dosta sam se našetala ali je vrijedilo. Predivne biljke, prekrasnih boja. Kamenjar preprekrasan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nisam odavno bila kod tebe aliiiiiiiii nemam šta daci komentarišem kod tebe je inače sve ljepše od ljepšeg
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Bromi,kod tebe dolazim uvijek samo uživati! Sve je tako lijepo da neznam kaj bi izdvojila,svaka ti čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno sve od jezerca sa mostićem do kamenjara.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
svega lijepog sam se nagledala
![]() probala sam odgonetnuti šta je sve u pelcergardu, ali nisam usjela ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pelcergrad ,kako kaže Kontesa je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista, Bromi, kod tebe je sve na pelcanju!! Sad sam se sjetila da ti, ludica, nisam poslala raznorazne grančice mojih grmića i drva koje imam - to ću idući put poslati! Jooooj, jedva čekam doći doma i otvoriti tvoj paketić
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mene je ovaj put oduševio kamenjar, mali je, ali slatki
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joooj Lantana...nije ti baš ni mali taj kamenjar!!! Kod nje ti je sve bujno i veliko!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |