Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 9293949596 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho bugenvilie ove drugih boja su jako osjetljive i teško se primaju, probat ću, ali ne garantiram, budelja se prima jako dobro i za nju nema problema.
Gio, vratila se ti nama, znam da si se nakupala više nego ja Hoya i budleja i žuta rastu kao lude, nisam sigurna, ali mogao bi biti koji cvijet na žutoj već ove godine. Dzo i meni se prkosi sviđaju i neznam zašto ih nisam više nabavila, zahvalni su i dugo cvjetaju. Otok ruže su krenule čim je samo malo pala temperatura, a kamenjar je bio presuh i spasila je ova nova prskalica, ja jednostavno nisam stizala sve dobro zaliti. Željka, Athena i Kamilica havla Za danas još jednom jedna meni jako draga biljka - biserak, pun je bisera |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševio me biserak, dali je to trajnica i kako se razmnožava????
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak ja predivan - a ti nam uvijek daruješ more - hvala na tome!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, biserak bi po meni spadao u ukrasno grmlje, podnosi zimu jer znam da raste vani i na kontinentu, u ovim kuglicama kad se osuše je sjeme, a može se razmnožiti i reznicama, ako hoćeš sjeti me na jesen.
Štefice i Anaida za vas malo mora... |
|
život je more
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ovaj biserak vidim prvi put,stvarno je kao da ima bisere,prekrasno!
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam ti zahvalit za slikicu mora,kad ga ne vidim uživo,bar da ga vidim na slici
Hvala |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek, užitak je prošetati tvojim vrtom. A danas još i bućnuti u more!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ohridske imam a sad uživam i u Lantaninim biserima.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak je super ali ova slika ostavlja bez rijeći..prekrasno..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas kad sam slikala po dvorištu htjela sam, pa zaboravila slikati tvoj biserak. I meni su se začele ove male bijele loptice. Divota! Imam malo grana i bojim se uopće dirnuti nešto na njemu da nešto ne zabrljam. Tvoj je predivan. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne zamaraj se nisačim bitno je da ti meni dođeš-i opet nešto novo za mene bar iznenaditi --genijalna si
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak je predivan ,a slika mora...budi predivna sjećanja...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako nebi htjela stvarno je predivan i još može opstati vani preko zime pa to je idealno
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često čujem ,tu na forumu,krasno"starinsko "cvijeće.Biserak bi isto tu ubrojila jer ,kad sam mala bila,to je bio jako čest grm gotovo u svakom dvorištu.Nije mu se nikakva pažnja posvećivala,rastao je koliko je htio,"višak" se porezao i to je sve od njege bilo.Kao i većina,nekako je nestao i sad se vraća i dobiva pažnju dostojnu svoje ljepote. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu proći i samo pogledati tvoju ljepotu od cvijeća a ništa ti ne ostavit
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biseri biserka su ti grrrrrr (i ja ga imam od ove godine, ali malekog, tek par bisera)
Pogled na more.... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak baš osvaja.
Od tvojih reznica imam i ja mali grmić, bar pa lišću mislim da je to, jer biserića još nema. Da li je takva biljčica sa plodovima crveno ljubičastim ista vrsta ili je to nešto sasvim drugo (mislim da se zove symphoricarpus ili tako nešto) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
Vidim da vam se biserak sviđa, Shasha je lijepo napisala, vraća se u vrtove jer to i zaslužuje. Hoya i Silvek, u početku polako raste, ali nakon par godina je pravi grm. Bromelija ove bobice sazriju negdje u kasnu jesen, a može se uzeti i reznica. |
|
život je more
|
|
marijankica
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morske slike,predivno
|
|
Odgovori | Stranica <1 9293949596 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |