OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 9293949596 374> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otoook! Pa kod tebe nema prestanka sezone cvijeća!Prekrasno! |
|
Sponzorirani linkovi | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok fala ti na prekrasnim slikama i tvom još uvik lipom vrtu, uživala sam listati stranice i diviti se .
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno mi je kod tebe u vrteku, kad god naiđem...jako lijepo...gledam ove tvoje maćuhice....jako su ti lijepe...ali niti jedna nije ista kao neka moja...pa njih stvarno ima mali milion vrsta! Ukrasni kupus je super...u biti mi je taj najdraži od svih kupusa....ne volim ga baš u tanjuru... |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je još sve u cvatu, mačuhice su super a i kupus mi se jako sviđa
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, evo nešto isprobavam, ali nisam sigurna što će ispast.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u da mi je stvarno prosetati tvojim vrtom,kod mene je tako sumorno da bi mi prijalo malo sunca
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti.
Mirna, nije ti uspjelo staviti slike, potraži uputstvo pa pokušaj ponovo Gioia, danas popodne je baš bilo krasno sunce i gušt čeprkati po vrtu. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam napokon uspjela srediti sukulente. Potrošila vrećetinu zemlje i vrećicu pijeska, obnovila zemlju u loncima. A ima ih poprilično
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostaju u dvorištu, dio ću samo spremiti pod terasu, da ne izgnjile bude li previše kiše |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno posla..ali si to krasno napravila..ujedno sukulentići su prekrasni
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad god navratim se nečim iznenadim.....ma ovo ti je sve predivno, ukusno posloženo, predivno ukomponirano......
P,S. jedno pitanje, treća vaza s lijeva, i ja imam ali ne znam kako se zove. Unijela sam u verandu. Može li možda prezimiti vani)...Hvala
,
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, ne znam imena
Kod mene sve ostaje vani, samo sklonim pod terasu radi previše kiše |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,baš su ti krasni sukulenti-sređeni ko bebe.A vrt ni malo ne zaostaje.Već sam puno puta razmišljala, kak je krasno kad ti vrt može biti zelen i rascvjetan skoro cijele godine.Malo ti zavidim,znaš!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, znam, nešto mi baš ne ide. Probala sam ponovno pa tamo piše:"False". Možda je slika prevelika ili je u pitanju nešto drugo.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Otok, ja sam se raspitivila, ali su mišljenja podijeljena, izmedju crassule arborescens / kojoj po meni najviše sliči / i jedne vrste echeverie, ali sada se ne sjećam koje
Ovo je slika crassule arborescens
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obilazim malo vrtove i krasnog cvijeća imaš. Ostavljam ti poruku
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok blago tebi kad imaš taj zid! Prekrasno je vidjeti sve te teglice!
|
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 9293949596 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |