Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Trebali su stići na moju adresu za mjesec dana, ali su poranili i većeras me ugodno iznenadili
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Bravo! Znači, neće nadrapat ko žuti!
![]() Koje im je ime i prezime? Poslikaš nam ih? |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() Nemam ti šta fotkati, jadni su, miruju, ali čim izađu iz karantene i pokažu znakove listanja, sigurna budi da ću ih podijeliti s Vama
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
A na koji su način to oni u karanteni? Imaš neki poseban postupak prilagođavanja ili ...?
|
||
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Pinus, super
![]() Bravo, koliko vidim imaš ih dosta, koliko vrsta i koje sve bije cvjetova imaju? Samo naprijed! ![]() Pozdrav.....schumy |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Obožavam bijelo cvijeće, a ovom adeniumu je svaki komentar suvišan.
Pinus, nemam riječi.....
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ma što im samo radiš da ti sad toliko cvjetaju? Je li tajna u KAN-u?
Nastaviš li ovako, još ću stvarno pomisliti da je u akciji PS! ![]() (Šala mala, ne zamjeri.) A slika - kadar, fokus, boje - vrhunsko! |
||
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
schumy,od boja imam roza i bijeli adenium (3+1).
Belina cura fina, nikada dosta ljepote. Andina, dobro si primijetila. Povremeno treba biljke i prihraniti. Odrasle formirane biljke nikada ne prihranjujem sa KAN om. Njih gnojim sa otopljenim NPK, ne zato što je najbolji nego zato što je dobar kao i svako drugo dobro uravnoteženo gnojivo a vrlo jeftin. Kupio sam vreću od 50 Kg. još prije 10 god. No, svako uravnoteženo gnojivo sa mikroelementima je dobro. Moji adeniumi rastu u supstratu kojega sam miješam. Hranjiva komponenta supstrata je stari odležani kompost sa vlastitog kompostnika. |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Pinus, predivni su ti
![]() Kod mene se danas otvorio ovaj rozeni (malo bode u oči koliko je kričav, ali ga svejedno volim) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
@Pinus, bijeli je san snova
![]() @Emilly, prekrasno
![]() Moji odbacuju pupove, neće još
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Dragi moji,prekrasni cvjetovi
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Pinus
![]() ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Pinus i emilly predivni su :)
Emilly rozi rozi šta ima veze mislim da će mi svaki biti predivan kad će moji imat pupiće ubrzo nadam se ![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |