Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 243> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bit će punooo trajnica za dijeljenjr jer će svaka od njih vrlo brzo ispuniti namjenjeni joj prostor.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ljenguza i bog ali stvarno ima i za mene lijepoga cvijeća čuvaj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo dvorište je svaki dan sve ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida, kat.rea, niho, nije me bilo kući, ali vi ste zadovoljne s mojim dvorištem, pa duri puta želim ideje vaša - kako dalje.
Hvala vam svima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ako hoćeš neku ideju dušo moja kad očistiš dvorište pa onda vrt -lakše će mo se snaći ali u ovome tvome džumbusu niko se ne može snaći ----ljepoto moja .
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho, ma tko je veća političarka od tebe
![]() ![]() ![]() Baš je lijepo kod Triše i da znaš da sam pred neki dan bila kod nje dok još nije ni počela sa preslaganjem i već onda je bilo prva liga....
Bravo za majstoricu Trišu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod Triške opet akcija. Dobro je kad imate priliku preurediti, meni je to nemoguće. Jedva stignem travu počupati, ali ti to znaš Triška kako je u Skradniku, nikad dovoljno vremena. Novi raspored je dobar i sviđa mi se ograničavanje prostora za biljke
![]() Ovu šumsku ivicu ne mogu naći na netu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Majkice ima li još gdje na cesti ote cigle ako ne da tebi Niho tvoja to pošalje----------- lijepo ti to poslažeš kako si kranula kućicu ćeš sebi i sm napraviti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrcko, šumsku ivicu nemoj tražit na netu, već kod mene, ima koliko hoćeš, a spremila sam ti i onaj bijeli bršljan.
Korijenko, hvala ti što me braniš od ove vještice Niho, ne može s njom nitko na kraj.
Niho opet sam kraj baje našla cigle i da znaš poslužile već djelimično.
A cjelu noć sam smišljala kako ću kad maknem dalije, napraviti jedan kaktusnjak na tom mjesto, a počasno mjesto imat će agave, onih zelenih ti spremim koliko voliš - ona velika ima bebice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, uzmi ivicu kod Triše, a na netu ćeš pronaći nešto o njoj pod imenom ajuga
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša pusti Nihu neka priča, to je njoj krivo što si ti tako vrijedna....a ona lijepo ljenčari ispija
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Otok baš ti hvala da sad i ja znam kako se moja, ustvari lantanina ivica zove.
Lora hoćemo po kamenje zajedno, evo mogu popodne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša idem u posjetu šogorici u Jardase, pa usput poberem,..... no hvala bit će za slijedeći put javim ti pa se dogovorimo.......baš si srce
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša uvijek si u pozitivnoj akciji, i ovaj put
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo slikice za Smrckicu i Nihu.
Ovaj sedum je u dugačkoj posudi već godinama vani i mislim da će preživjeti i u gorju, naravno za ovog koji je u zemlji ne bih rekla.
Nihi poručujem da agava ima tri bebice.
![]() Moj plumbago s lanjske florijane sve ljepši i ljepši
![]() Bugenvilija od proljeća narasla skoro metar i stalno cvjeta
![]() Konačno i gazanija ima više od jednog cvijeta
![]() Uređujem i okološ pred kućom, odnosno pred kćerinom ambulantom. Bačvu nabavio mm, prepilio, skinuo dio dna, ja sam ih ofarbala i posadila lavandu i pampasicu.
![]() ![]() Moja ljubimica felicija
![]() Korijenkine anemone dobile su zasluženo mjesto u mom dvorištu
![]() Ceratostigmu sam preselila podno ruže, od kojih pokušavam napraviti stablašicu. Tu je hosta od bake bee u vazi i još jedna njena biljka - zaboravila sam joj ime.
![]() U ovom vrtiću malo će biti manja gružva kad maknem dva velika ricinusa
![]() Isti vrtić gledan iz drugog kuta
![]() I još nekoliko slika slikanih s mog balkona
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Triša, ja inače volim boje, biljke koje cvatu, ali ovog puta najljepša mi je slika sa agavom i sedumom, baš mi je nekako legla
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška stvarno si vrijedna bila
![]() ![]() ovo će biti jako zanimljivo gledati kako se sve širi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Predivan ti je vrt s balkona.
Vidim da i ti imaš cvjetni stup,kaj je to u njemu posađeno? Pampasica bude rasla u bačvi,nebu joj premala? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |