Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 243>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 09:24
Bit će punooo trajnica za dijeljenjr jer će svaka od njih vrlo brzo ispuniti namjenjeni joj prostor.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 14:54
Ljenguza i bog ali stvarno ima i za mene lijepoga cvijeća čuvajsmile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:22
Ovo dvorište je svaki dan sve ljepše Clap. Ideje su ti za pet.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:34
Anaida, kat.rea, niho, nije me bilo kući, ali vi ste zadovoljne s mojim dvorištem, pa duri puta želim ideje vaša - kako dalje.
Hvala vam svima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:20
Ako hoćeš neku ideju dušo moja kad očistiš dvorište pa onda vrt -lakše će mo se snaći ali u ovome tvome džumbusu niko se ne može snaći ----ljepoto moja .smile156
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 10:31
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Obožavam kad mi dođete u dvorište, pa još me i pohvalite, ma nema ništa ljepše nego uživati u vašim pohvalama.smile211-------------- Koji si ti muljator - ti bi bila dobar političar -ako ti treba fotelja ja imam crvenu na njoj slikam kaktusesmile96.............. i one Agave su sve mojeWinkWinkWink

----------------
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 10:56
Niho, ma tko je veća političarka od tebe Wink kako sve to dobro "složiš" u rukavicama Wink.  Vidiš kako se Triša trudi i sve super slaže a ti tako, ma dobit ćeš jednu po smile232
Baš je lijepo kod Triše i da znaš da sam pred neki dan bila kod nje dok još nije ni počela sa preslaganjem i već onda je bilo prva liga....
Bravo za majstoricu Trišu Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 11:31
Kod Triške opet akcija. Dobro je kad imate priliku preurediti, meni je to nemoguće. Jedva stignem travu počupati, ali ti to znaš Triška kako je u Skradniku, nikad dovoljno vremena. Novi raspored je dobar i sviđa mi se ograničavanje prostora za biljkesmile141

Ovu šumsku ivicu ne mogu naći na netu.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 12:08
Majkice ima li još gdje na cesti ote cigle ako ne da tebi Niho tvoja to pošalje----------- lijepo ti to poslažeš kako si kranula kućicu ćeš sebi i sm napravitismile156---------- Triša u zemlji čudasmile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:55
Smrcko, šumsku ivicu nemoj tražit na netu, već kod mene, ima koliko hoćeš, a spremila sam ti i onaj bijeli bršljan.

Korijenko, hvala ti što me braniš od ove vještice Niho, ne može s njom nitko na kraj.

Niho opet sam kraj baje našla cigle i da znaš poslužile već djelimično.

A cjelu noć sam smišljala kako ću kad maknem dalije, napraviti jedan kaktusnjak na tom mjesto, a počasno mjesto imat će agave, onih zelenih ti spremim koliko voliš - ona velika ima bebice.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:10
Smrčko, uzmi ivicu kod Triše, a na netu ćeš pronaći nešto o njoj pod imenom ajuga
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:31
Triša pusti Nihu neka priča, to je njoj krivo što si ti tako vrijedna....a ona lijepo ljenčari ispija
A za cigle, nek govori, evo ja još malo pa idem u potragu za kamenjemWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:36
Otok baš ti hvala da sad i ja znam kako se moja, ustvari lantanina ivica zove.
Lora hoćemo po kamenje zajedno, evo mogu popodne.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:39
Triša idem u posjetu šogorici u Jardase, pa usput poberem,..... no hvala bit će za slijedeći put javim ti pa se dogovorimo.......baš si srce

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:48
Triša uvijek si u pozitivnoj akciji, i ovaj put Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:50
Evo slikice za Smrckicu i Nihu.
Ovaj sedum je u dugačkoj posudi već godinama vani i mislim da će preživjeti i u gorju,  naravno za ovog koji je u zemlji ne bih rekla.
Nihi poručujem da agava ima tri bebice.

Moj plumbago s lanjske florijane sve ljepši i ljepši

Bugenvilija od proljeća narasla skoro metar i stalno cvjeta

Konačno i gazanija ima više od jednog cvijeta

Uređujem i okološ pred kućom, odnosno pred kćerinom ambulantom. Bačvu nabavio mm, prepilio, skinuo dio dna, ja sam ih ofarbala i posadila lavandu i pampasicu.

Moja ljubimica felicija

Korijenkine anemone dobile su zasluženo mjesto u mom dvorištu

Ceratostigmu sam preselila podno ruže, od kojih pokušavam napraviti stablašicu. Tu je hosta od bake bee u vazi i još jedna njena biljka - zaboravila sam joj ime.

U ovom vrtiću malo će biti manja gružva kad maknem dva velika ricinusa

Isti vrtić gledan iz drugog kuta

I još nekoliko slika slikanih s mog balkona

RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 15:52
Prekrasno Triša, ja inače volim boje, biljke koje cvatu, ali ovog puta najljepša mi je slika sa agavom i sedumom, baš mi je nekako legla
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 16:03
Triška stvarno si vrijedna bila Clap super dvorište izgleda, a nasmijala sam se kako te Otok prokužila LOL
ovo će biti jako zanimljivo gledati kako se sve širi Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 16:05
smile96--Ala si me nasmijala --------------- Plumbago mi nabavljaj-meni bebice ne trebaju već veće rekla sam ti. Onda moja Bugica ona tvoja je ljepša od tvoje-čekaj da se vratim unazad da vidim sa čim si me još počastila.smile102-----viještice.....aha vidim nešto i moje tamo -ma tu ništa nije tvoje već svačije. smile213---stvarno je ovo lijepo kod tebe urađeno svaka čast- Ej ko će ti držati kad ga budeš sijeklaWink-mislim ricinussmile156------------Ma voli tebe tvoja NihoHug
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 16:16
Predivan ti je vrt s balkona.
Vidim da i ti imaš cvjetni stup,kaj je to u njemu posađeno?
Pampasica bude rasla u bačvi,nebu joj premala?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9293949596 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.