dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 139> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga dadinica, prelijepo cvijeće imaš, a posebno me razveselilo vidjeti krasne Shyzainthuse koje se, nažalost ne viđa baš često na našim balkonima i terasama, barem ih ja već dugo nisam vidjela...to jednostavno jednogodišnje cvijeće baš krasno uspijeva kod tebe
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Narnia, dobro mi došla u moje šareno podstanarsko dvorište!
![]() Hvala na lijepom komentaru.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nisa, drago mi je vidjeti da si prošetala
![]() Mi cvjetoljupci smo baš čudna "sorta".... i kad je najružniji dan, i kada nam je najteže, jedan cvijetak nas može jako obradovati i odmah sve popraviti.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Dadinice,bas sam uzivala u ovom sparnom danu,sto rece Nisa sve ti je lepse i lepse...asarina je
![]() ja tek posejala ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga Sara
![]() Počašćena sam tvojom posjetom. Hvala ti na lijepim riječima! Šizantuse baš volim, oni su, bar za mene, od onih rijetkih jednogodišnjih biljaka za koje se vrijedi "boriti".
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzvratila sam ti posjetu i mogu ti reci da sam odusevljena ljepotom tvoga cviejca,predivno je
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Hvala ti Leona! A asarina..... stići će ona, taman da uživamo u cvjetovima tvoje kad moja već prođe
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala draga moja! Trudim se stvoriti oku (i duši) ugodnu okolinu....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosla sam se stvarno jos jednom diviti tvojoj "Dami u zutom " ! Prekrasna je !
Ali plave gladiole ! To jos stvarno nisam vidjela ! Ljepota na sve strane ! |
|
![]() |
|
Draga moja Dobra Vilo!
![]() Tako mi je drago vidjeti te ovdje! A gladiole su stvarno lijepe, djeluju nježno. Hvala ti na lijepim riječima!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo kao i uvijek, balkončić kao šećer
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
ima svega i divno je..........................
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Svratih da vidim što rade te vrijedne ručice moje cvjetne prijateljice...ostadoh ...
![]() Žuta dama i dvorište ...imaš moj naklon draga! Jako mi se dopada ova slika! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I ja sam kao i ostale cure uživala u šetnji tvojim cvijetnim carstvom.
Lespedeza ti je divna, koliko je stara? |
|
![]() |
|
Moon, hvala!
![]() ![]() Dzeni, dobro mi došla! ![]() Miro, draga moja ![]() ![]() Tikvić, ![]() ![]() Lespedeza je kod mene oko godinu dana. Lane mi ju je Lovro kupila u Varaždinu kao sadnicu od nekih 60 cm. Izgleda da joj baš odgovara mjesto...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lijepo ti je sve Dadinice, baš se radujem što si ostvarila svoje snove i imaš puuuuno cvijeća !
Al znam te, vjerojatno su ti nakon ovoga apetiti narasli, pa se misliš što još posaditi, nabaviti..... Planiraj, nabavljaj i uživaj !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako bih voljela vidjeti gazdaričinu facu kad sve vidi.
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikice, pozdravljam te!
Naravno da su mi apetiti porasli, tako je sa svima nama, zar ne? Hvala ti! ![]() Draga moja Ajama! ![]() Ako joj se ne svidi, selim se k tebi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dođi k meni...dođi k meniiii!!!!! |
|
![]() |
|
Anđelka
![]() Još bi me mogla i nagovoriti....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |