Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej dušice..ma znaš ti dobro što ja najprije obiđem u tvom dvoru?! Prve su ruže pa balkon sa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Svega se anđelka kod tebe "namnožilo". Imaš posebno lijepih vrsta ruža. Ja s mojima već pomalo posustajem iz razloga što su lijepe rascvjetane samo u rano, rano proljeće (koje kao godišnje doba više i ne postoji) i u jesen. A ljeti mi uopće ne cvjetaju jer ih sunce sprži dok su još u pupu.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
[QUOT=bucka123]Svega se anđelka kod tebe "namnožilo". Imaš posebno lijepih vrsta ruža. Ja s mojima već pomalo posustajem iz razloga što su lijepe rascvjetane samo u rano, rano proljeće (koje kao godišnje doba više i ne postoji) i u jesen. A ljeti mi uopće ne cvjetaju jer ih sunce sprži dok su još u pupu.[/QUOTE]
Draga moja bucka dobro kažeš namnožilo se toga pa i ruža ali ja s njima ne posustajem,bude i kod mene opaljenih od sunca ali zar obilnija cvatnja u proliće i jesen ne nadoknadi onih par miseci jarkog lita ili zime. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nije me opet dugo bilo , ali sad sam tu !
Ruze su ti prekrasne , mozes stvarno biti ponosna ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam prošvrljala tvojim vrtom....i naravno nauživala se kao i uvijek
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Bila i ja
![]() ![]() A di si nam ti,draga Anđo?
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
predivne ruzice a i sve ostalo
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gledam tvoje predivne ruže i mislim - izmislili su 4D kino, sad bi mogli poraditi na 4D kompjuterima pa da osjetimo i miris tih ruža. To bi bilo pravo!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
miska draga, evo obećajem da ću se popraviti dok bude što za pokazati
Sanja dušice, drago mi je da si uživala Betty moja , ma neka si ti mene obišla- dođi kad god poželiš Jeka -hvala,hvala na posjeti ana moja draga-jelda da bi bila fora pomirisati sve to na takav način |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |