Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 9192939495 125> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija sretan ti 4000.lijepo si ti to naslagala
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj hvala ti, nisam ni vidjela ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan i od mene draga, nisam ni ja vidjela... bogme si se ti napisala
|
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala! |
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, jeste li vi provjerile koliko je dobro špricati s crvenim ili bijelim uljem po kući, to su ipak otrovi predviđeni za vanjsku upotrebu. Meni je dosta kad samo vidim kakva se sve zaštitna oprema treba staviti na sebe kad se šprica. Probajte radije s Medinim pripravkom - u vodu se stavi ulje eukaliptusa i deterđent za suđe. Ja sam s tim špricala grah kad su ga napale uši i riješila problem.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini ja ne špricam po kući. Zato mi i je to takav problem, kad ne mogu iznijeti van i pošpricati. |
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam malo poslikala svoje jadničke koji se i dalje bore sa napadima uši. Inače sam prilično zadovoljna njihovim izgledom, a za sada mi se još ni jedan nije uništio. Dio mojih sukulenata: |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I orhideje mi kreću u akciju ako ih prije ne ubijem sa previše topline, jer kada je vani snijeg i hladno ložimo kamin na drva, pa se temperatura u dnevnoj sobi možda malo previše digne za njihov ukus. |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kako krasan prizor, mnoštvo orhideja prepunih pupoljaka...a za sukulente bum samo rekla da sam odvratno ljubomorna...ma zezam se, nisam...divni su , ogromni, bujni, bucmasti
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pravilu više ne obilazim vrtove, ali povremeno napravim iznimku pa navratim kod tebe. Danas sam mislila zateći sličice pune snijega, ali očito ti je već prisjeo pa ga nećeš još i slikati.
U slikama kućnog cvijeća (kojeg zaista imaš za izložbu) sam primijetila da ne orezuješ ocvale stapke orhideja. Ja svoje nakon što ode zadnji cvijet skratim na tri članka. Da li je bolje možda ne dirati ih već ih ostaviti kakve jesu poslije cvatnje? Kakva su tvoja iskustva? |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan prizor,tako zeleno ,rascvjetano
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa uopce ne izgledaju ko jadnicki. Tamno crvena orhideja je prekrasna. Nedavno sam u Bauhausu vidjela plavu, ko da su je namocili u tintu - strasno.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara . Cimi, jako si me razveselila svojim dolaskom ( kad već nisi uživo, a Rebro nije tako daleko od mene ) i stvarno sam počašćena kaj si baš mene odabrala . Snijeg nisam opet slikala jer sam već stavljala takve slike zadnji puta kad je napadao. Često te se sjetim pa se onda ni ja neću ponavljati . Normalno ne izdržim baš uvijek jer je cvijeću teško odoljeti. Orhideje sam u početku po nekim savjetima rezala iznad drugog koljena, pa iznad trećeg, a sad ih ne režem uopće (osim ako grana ne požuti i osuši se). Redovito iz starih cvjetnih grana, samo u nastavku, izraste nova grana i cvjeta. To sam pročitala da tako radi gosp.Denis Bojčić, naš poznati uzgajivač hibiskusa i bugenvilija, sa svojim orhidejama i od onda se i ja toga držim. S obzirom na to kolike su mi na taj način jako brzo ponovo cvjetale mislim da bi stvarno bilo šteta rezati ih. Na prvoj slici se u lijevom kutu vidi jedna dugačka presavinuta grana koja bude već treći puta cvjetala na toj istoj grani, a i na početku grane su mi zadebljala četiri pupa, pa možda i tu pusti još koju novu granu. sarajka |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol I ja mrzim to farbanje cvijeća. A jesi vidjela one pofarbane sukulente ? Ja stvarno ne znam kaj ima tak blesavih ljudi da to kupuju ? |
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je bio gušt prošetati tvojom temom, ovo je baš po mom ukusu, pogotovo deje koje se iza stakla šepure a vani snijeg
@Anastazija
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se nagledala ljepote! Krasni su ti sukulenti. Nadam se da ćeš se riješiti štetočina, bilo bi šteta da i jedan propadne.
Evo ostavih trag ... |
|
Rijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se jako sviđa ona bordo orhideja. Svojom elegancijom odskače od ostalih.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <1 9192939495 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |