Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 184> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno svaka čast baš ti se je i trud isplatio ima svega od cvijeća pa vrta.
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dalije su prekrasne!Moje se nekako jako slabe, par cvjetića su imale i gotovo. A neke još ni ne cvatu! A verbene, vaaaau kak su ti verbene lijepe. Moje su se osušile, sasvim. Krenulo je sa sušenjem lišća i tad se i cvijet osušio. Ne znam zašto, no morala sam ih ovih dana baciti. Dragoljube sam još malo odlučila ostaviti... Možda dođu k sebi... Neki su cvjetići predivni, neki drugi manje divni..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na posjeti i pohvalama
![]() Moj vrt Anaida je na 750 metra , moguće da plamenjača i gljivice manje rade štetu. Kod tebe je sigurno niža nad. visina, a i ove silne kiše. Zaražene biljke je najbolje spaliti ili baciti u kontejner. Dragoljubi su mi totalno stradali i počupala sam ih. Dalijama sam dodavala ureu 7 , možda je to razlog da su potjerale. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sinoć si me u mom dvorištu pitala za tuje, a s obzirom da smo se stalno "naganjale" kad ja u tvom ti u mom i obratno, a bili su sitni sati nisam ti odgovorila. E sad ili se ja ne sječam, a ne sječam se da ti imaš tuje, ili ti to već radiš neke planove za ubuduće, no evo ti adresa gdje smo raspravljali o tujama, pa možda tu nađeš odgovore na svoja pitanja
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Dali je ovo neki iris
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Katica. Voljela bi je održati na životu. I da mi bude najljepša u selu.
![]() Ma nema veze da si mi odgovorila i za mjesec dana, bitno da si se sjetila. A volim se ja naganjati s tobom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma ne Antiša to ti je neka ukrasna trava koja zahtjeva puno vlage. Kod mene pjesak ( brzo se suši),ali je umotana u foliju u zemlji da se ne rasipa vlaga. Takva je , ne mrda uvijek ista. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Sad mi žao što te nisam počeo pratiti od prošle godine kako sam i ja došao na forum.......puno si radila....svaka čast.
Kako je to važno kad sve možeš s nekim podjeliti......da sad ne ispadne kako se žalim..... |
|
![]() |
|
Hvala Domingo. Uvjek se stignu pregledati stare slike, puno nas je , dosta zanimljivih tema te se pogubimo . Nekada netko ne odgovori na pitanje, ali ga treba ponoviti i podsjetiti. Dovoljno da imamo privatno problem i da sve zaboravimo.
Hvala vam na posjeti i pohvalama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš si nas ugodno izbombardirala slikama, toliko toga odjednom da sam se dva puta morala vraćati da dobro vidim, svaka čast, puno truda uloženo, ali rezultat se vidi.
![]() Meni je zapeo za oko ovaj mali grmić, baš je interesantan, znaš li koji je to cvijet ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe svačega, cvijeća i povrća, jesi li probala saditi lignje?
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Za originalnu rajcicu
![]() ![]() A i tikvice vidim fino rastu, je si ih sto prorijedila, mislim da su ti bile pregusto posadene?
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, pa kod tebe sve napreduje.
Paradaj uskoro crven, kod mene jos nije ni poceo crveniti. Imas i ukrasni grasak, vec cvjeta. Imam ga i ja, oporavlja se od leda. vijek se vratim da pogledam tvoj kamenjar, koji je zaista prekrasan. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Smrcko, što se ti rascvjetana....mislim tvoj vrt
![]() ![]() Lantana, onaj cvjetić je gaura ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti u vrt
![]() Došla sam iz rashlađenog G. Kotara i evo u Rijeci se znojim kao manijak, samo što se ne srušim od vrućine. Otok sadila sam lignje , nisu nikle. Loše sjeme ![]() ![]() Zvrk nisam tikvice rasđivala, skoro će biti veće od mene ![]() ![]() Fuksijica pomidor je oivičen sa najlonom te to stvara toplinu i zato je tako pocrvenio. Ovaj što nije omotan je zelen ![]() Hvala Silvek na nazivu, nikada ga zapamtiti. Nadam se da će sjeme biti kao grašak i lako za uhvatiti. ![]() Plamenjača mi je pokosila sav krumpir, prije cvatnje a da zlatice nije ni bilo. Susjed kaže da nije vidio 20 godine ovo što se desilo. Plamenjače nije nikada bilo, zbog nadmorske visine. Možda mi to sređuje anemone. Trebalo je nekakav fungicid koristiti. Znaš li ti Silvek išta što je prirodno? Pretpostvljam juha od preslice i koprive. Ali baš nije lako naći. Na terenu mi ima kopriva, ali je slaba i malecka, jer se kosi. Upotrebim je rađe za losion za kosu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj pomidor je došlao do stola
![]() ![]() Pomidor omotan najlonom, samo gornji dio je bio otvoren. Čak ni kod moje mame nije dozrio, iako sam bila ubjeđena da će prije kod nje dozreti. ![]() Ovo je pomidor koji je na otvorenom bez najlona. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i moji su zreli baš sam danas uživala, vjerujem da je i tvoj fin kao što i izgleda
|
|
![]() |
|
Bromice najljepši su na svijetu i mirišu
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |