Pelargonije ili muškatle |
Odgovori | Stranica <1 9091929394> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda im nedostaje željeza. Ili su u prevlažnoj zemlji. U oba slućaja žute listovi i na kraju opadaju. Da su moje, zalila bi ih jednom otopinom svježe germe u pet-šest litara vode... ili prilagodiš količinu ako ih imaš manje pa ti topliko ne treba. Pa opet za petnaest dana. U međuvremenu, jedno tretiranje željezom.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pelargonija stara nekoliko godina obradovala me cvjetekima, a činilo se da će krepucnuti
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je toliko puhalo i padalo da su opet završile u zaklonu
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah već mi je dosta tih vjetrova.što je najgore jako je hladan.sve iznosi pa onda sklanjaj.dosta je
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne sklanjam više ništa i onako je vjetar dio polomio, a dio je istruo od kiše.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas je jučer bilo i tuče, iza toga jak vjetar pa prolom oblaka...
|
|
|
|
katakrk
Novo sjeme Pridružen: 10 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi molim vas ova gnojiva 18-18-18-ME i 15-5-30-ME jesu to tekuća ili u granulama gnojiva i gdje se mogu kupiti
|
|
katakrk
Novo sjeme Pridružen: 10 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji formasi pelargonije su vam nesto prekrasno lijek i za oci i dusu zao mi je ja nikako ne uspijem staviti slike valjda me je vrijeme preslo sa tehnikom
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga katakrk na prethodnoj stranici, posljednji post imaš linkove gnojiva. Oba su u granulama. Ovo prvo 18-18-18+Me je nekakvo slovensko i njega sam naručila iz ramda-trgovina.hr
Drugo gnojivo je Kristalon (crveni) za plod i cvijet i njega imaš za kupiti u gotovo svim poljotrgovinama.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hrvojemikanovci
Novo sjeme Pridružen: 06 Studeni 2014 Lokacija: stari mikanovci Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam pelargonije i zadovoljan sam sa njima
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su vam... A ako nas ljeto posluzi bit ce nam jossss ljepse
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 9091929394> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |