Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 22:14
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Jesen je kalendarski stigla ali kod tebe sve i dalje buja... Biti će mi malo žao kada krenu prvi mrazevi ali to je priroda, ljepotice će se opet probuditi u proljeće! Heart
dobro si napisala-to je priroda i u svemu što je ona dala treba vidjeti ljepotu.
smiraj koji dolazi, nije umiranje, nego zasluženi odmor za biljke koje su puno dale ovog ljeta.
ne radujem se mrazu, ali volim vidjeti inje na vlatima i preostalim cvjetovima.
brzo će doći kukurijeci i zimski jasmin, i opet sve iz početka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 22:22
miska

Anastazija

klaudija

hvala vam
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 22:39
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kad bi sve slavujčicine poruke bile u nizu, bez naših upada, milsim da bi to bila jedna od najboljih knjiga o cvijeću ikad napisana!Clap
draga moja, puno, puno ti hvala za ovu poruku!
kada sam otvorila svoju temu, zamislila sam da izgleda baš ovakva kakva je do sada.
pokazala sam cijeli svoj vrt, od napola gole zemlje do cvjetnih jesenskih oblaka.
drago mi je da ti se sviđa ono što pišem a još mi je draži tvoj komentar za knjigu.
moja tema, objavljene slike i opisi biljaka, vrta i svega vezanog za vrt je knjiga koju cu sigurno napisati!

Lovro, još jednom hvala za napisano!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kad bi sve slavujčicine poruke bile u nizu, bez naših upada, milsim da bi to bila jedna od najboljih knjiga o cvijeću ikad napisana!Clap

smile213  Slažem se sa svakim slovom kaj je Lovro napisala !!smile211

Kako drugačije ispričati priču, u kojoj ima ovoliko glavnih cvjetnih likova !!

hvala ti Free
treba puno vremena i puno stranica da opišem svaku biljku, ispričam priču o mjestima i ljudima koji su mi ih poklonili, o lijepim komentarima...
Free, kako mogu opisati lespedezu i ne napisati kako i od kuda je stigla u moj vrt!
Posebno su mi drage biljke u vrtu, koje kada vidim, ili ih se samo sjetim- vidim lice osobe koja ih je poklonila.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 22:57
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Kad je vani kiša i tmurno vrijeme,onda šećem tvojim vrtom.Toliko boja i raznolikog cvijeća odmah mi vrati osmijeh i raspoloženje.Prekrasno kao i uvijek.
hvala ti draga Camellia!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Večeras i ja prošetala tvojim rajemTongue
drago mi je mali kaktus,
znam ja da bi ti bila sretnija da si u nekom drugom raju, mislim, kad si več u Slavonij!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 23:45

PREZIMLJAVANJE DALIJA
Kada dalijama, nakon prvog mraza, uvenu i potamne zeljasti djelovi, odrežite ih na 5 cm od zemlje.
Lakše i sigurnije će prezimiti i dočekati proljeće, ako ih posadite u posude i ostavite na tamnom mjestu i temperaturi od 5-10'.
Zemlja mora biti potpuno suha i tek u travnju, kada ih treba iznijeti na toplije i svjetlije mjesto,počnite zalijevati.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 15:35
Znaš, divim se gotovo svakodnevno! Dođem, pogledam tvoje prekrasne slike i tiho odem. Ali još dugo mi ostaju u mislima. Drago mi je što ih dijeliš sa svima nama.
(Stalno mojoj mami govorim: Ali mama, Slavicin vrt uvijek izgleda prekrasno, koje god bilo godišnje doba! A ona me onda tješi, kaže: Pa ne znam, valjda ona ima neko drugačije cvijeće! A ja samo govorim, moram premještat, moram premještat...)
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 13:36

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 13:55
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Al' malo što još može da ubije nježno...
                 Da ni ne primjetiš...
                 Kao rani mraz...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 15:05
Stetasmile43tako mora valjda biti,ali svejedno je nekako prebrzo
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 15:10

Za ime Božje, ženo draga!!!!smile180  Slaaaviceee!?!
Šta je tebe spopalo, šta to uradi???? Onolika, prekrasna, ogromna bugenvilija..... ajme meni!ConfusedConfused
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 15:12
Slavujčice,to je druga strana ,koji ne volimo,sve će tvoje zlatne ruke opet sve pozlatiti,Clap
smile120
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 18:12

Uh, baš je grdo gledati one prve slike ! To je puno prerano, velika šteta  Unhappy.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 18:51
miska

Anastazija

prerano je ove godine došao mraz, ali sam ja sve biljke koje cvjetaju sinoć pokrila i spasila od smrzavanja.
sve slike koje sam danas objavila, danas su i slikane, ništa mi nije smrzlo, osim dalije koja je i kroz paučinu malo oštečena, ostalim trajnicama ne smeta, odmrzle su se i ništa se na njima ne vidi.

ovako bude svake godine, mraz dođe rano, sprži sve što je osjetljivo a nakon toga skoro mjesec dana bude lijepo i toplo vrijeme.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 18:53
Belina
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 19:07
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Za ime Božje, ženo draga!!!!smile180  Slaaaviceee!?!
Šta je tebe spopalo, šta to uradi???? Onolika, prekrasna, ogromna bugenvilija..... ajme meni!ConfusedConfused

kao prvo, moram ti reći da mi je odličan ovaj tvoj smajlić!

sjećaš se da sam ti rekla kako sam obećala ljubičastoj bugenvilij da ću je pretvoriti u bonsai ako ne bude cvjetala.
nekoliko godina se sa njom mučim, unosim iznosim, proučavam kako se orezuje, presađujem, dodajem kompost, redovito zalijevam, a ona samo raste u širinu i množi svoje grančice, cvjeta-nema.
sve isto radim i crvenoj koja je ove godine dva puta cvjetala.
i sada je puna cvjetova koje će brzo odbaciti jer sam ju morala unijeti da se ne smrzne.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 19:23
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Znaš, divim se gotovo svakodnevno! Dođem, pogledam tvoje prekrasne slike i tiho odem. Ali još dugo mi ostaju u mislima. Drago mi je što ih dijeliš sa svima nama.

(Stalno mojoj mami govorim: Ali mama, Slavicin vrt uvijek izgleda prekrasno, koje god bilo godišnje doba! A ona me onda tješi, kaže: Pa ne znam, valjda ona ima neko drugačije cvijeće! A ja samo govorim, moram premještat, moram premještat...)
draga moja, hvala ti, i ja sam premještala, godinama, i još uvijek premještam, i što moram i što ne moram.
kada bi imala vrt koji je savršen, u kojem nemam šta raditi, koji je uvijek isti i u kojem se ništa ne događa, to za mene ne bi bio vrt nego skupa igračka sa kojom se ne smijem igrati.
ja u vrtu volim raditi, volim biljke koje sam sama odgojila i nekoliko puta premjestila dok im nisam našla pravo mjesto, volim gledati smjene godišnjih doba, rađanje i umiranje.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 16:15
Aha, stiže polako smile168... drago mi je da si većinu sačuvala... da još neko vrijeme uživam u cvjetićima! smile64
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2013 u 20:30
Redovno prošetam tvojim divnim vrtom, no evo, da ostavim i malo vidljivog traga
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.